Feb 022016
 
AlevinsD-At.Paguera

Partit Alevins D -Atlètic Peguera

 

Els Alevins D, que militen a la segona regional grup H, es varen imposar a l’Sporting Son Ferrer per 7-3.

Segon partit de la segona, volta i com va passar a la primera, els Alevins D, varen tornar a guanyar, aquest cop., dins Son Caulelles, a l’Sporting Son Ferrer.

Al final de la primera part, no pareixia que la victòria seria per quatre gols de diferència, ja que el resultat final dels primers trenta minuts era un ajustat 3-2 a favor del nostre equip.

La igualtat en el marcador es va mantenir al llarg del tercer quart, que també va acabar amb una diferència d’un sol gol a favor dels nostres Alevins, 4-3. La igualtat va durar fins quan només faltaven sis minuts per acabar el partit, quan el jugador visitant Bonnin, va marcar en pròpia porta el cinquè gol de l’Sporting Sant Marçal, que va posar un avantatge de dos gols, entre el minut 55 i 58, es varen aconseguir dos gols més que varen instal·lar el definitiu 7-3 en el marcador.

Amb aquesta victòria l’Sporting es col·loca a la cinquena posició de la classificació.

FITXA DEL PARTIT.

ALEVINS D; Bujosa, Chacon. Selles, Varela, Garcias, Pau Alzamora i Joan Alzamora.

SUPLENTS; Terrones, Piza, Juan i Guasp.

SPORTING SON FERRER; Navas, Cortina, Suarez, Caballero, Artigao, Gonzalez i Bonnin.

SUPLENTS; Galante.

GOLS; 1-0 Chacon minut 3, 1-1 Artigao minut 12, 2-1 Guasp minut 25, 2-2 Bonnin minut 26, 3-2 Terrones minut 28, 4-2 Guasp minut 31, 4-3 Galante minut 41, 5-3 Bonnin en pròpia porta minut 54, 6-3 Terrones minut 55, 7-3 Pau Alzamora minut 58.

ÀRBITRA; Juan Manuel Font Fernandez.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Alevins D segona regional grup H.