Set 242015
 

AlevinsA-PoblenseB (2)

Aquest cap de setmana, també comencen la lliga, els equips alevins del nostre club, en total cinc. I una temporada més tenim un representant a la Primera Preferent, a la Primera Regional i tres equips a la segona regional.

Els Alevins de Preferent, que jugaran al grup “A”, comencen la lliga, jugant contra el. Santa Catalina At. “A”, dins Son Flo, el partit començarà, dissabte dia 26, a les onze del matí.

Els Alevins “B“, també han quedat enquadrats al grup “A” de la Primera Regional, i començaran la lliga, dins Son Caulelles, dissabte el matí a partir de les onze i mitja del matí.

Els Alevins “C” jugaran en el grup “E” de la segona regional, i el primer partit, serà a fora, contra el, Valldemossa At., el dissabte a les onze i mitja del matí.

Els Alevins “D”, juntament amb el “E”, defensaren els nostres colors en el grup “H” de la segona regional, aquest dissabte a partir de les deu del matí, jugaran els Alevins “D”, dins Son Caulelles, contra el At. Son Caliu “B“, mentre que el “E”, descansarà.