Des 012014
 

Alevins-Salla (4)

Dels quatre equips alevins, únicament el “B”, va aconseguir guanyar, aquest cap de setmana, tant el “A”, com el “C” i el “D”, varen perdre els seus respectius partits.

Els Alevins “A” de preferent foren derrotats dins Son Caulelles, per l’equip del Salla “A”, per 1-3, el nostre equip es va avençar en el marcador amb 1-0, però l’equip d’Inca, va donar la volta al marcador.

El nostre representant, ocupa la quinzena posició, empatats a sis punts amb La Salle “B” i el Platges de Calvià.

Per part de l’Sporting varen disputar el partit els següents jugadors, Molinet, De Angulo, Orfila, Mari, Oliver, Vrba, Martin, Lopez, Riera i Crespi.

El Salla “A”, va presentar els següents jugadors Socias, Robles, Caballero, Martinez, Oliver, Bonnin, Morales, Jimenez, Espigares i Fuster.

Així va anar el marcador; 1-0 minut 15 Martin, 1-1 minut 15 Caballero, 1-2 minut 28 Jimenez, i el 1-3 minut 59 Caballero.
AlevinsB-Manacorins (2)

Els Alevins “B”, varen aconseguir la seva quarta victòria consecutiva, guanyant als Manacorins, dins Son Caulelles, per 8-2, ara l’Sporting ocupa la segona plaça de la classificació a un sol punt del líder el Cala D’or.

Els jugadors convocats, de l’Sporting, i que varen jugar els dos quarts preceptius són; Oncala, Hinarejos, Hermosilla, Llado, Fernandez, Serra, Garcias, Juan, Coleto, Adelatado i Villafuerte.

L’equip dels Manacorins, va desplaçar els següents jugadors; Gonzalez, Sureda, Sanchez, Rossello, Febrer, Nicolau, Lliteras, Marti i Bassa.

Gols; 0-1 minut 5 Sureda, 1-1 minut 6 Hermosilla, 2-1 minut 14 Hermosilla, 3-1 minut 16 Coleto, 4-1 minut 33 Fernandez, 5-1 minut 38 Fernandez, 6-1 minut 41 Coleto, 7-1 minut 42 Serra, 8-1 minut 45 Bassa, i el 8-2 final minut 54 Garcias.
AlevinsC-Arenal (5)

Els alevins “C”. varen perdre en la seva visita a Calvià, contra el Calvià At. per 3-2, ara ocupen la novena posició, empatats a punts amb l’Arenal.

Els jugadors convocats per l’Sporting i que jugaren els quarts reglamentaris, són; Garau, Sanchez, Mari, Ortega, Ramis, Palmer, Bestard, Cañellas, Ramirez, Roibal i Perotti.

Per part del Calvià At. varen participar en el partit, Busquets, Anguiano, Sanchez, Borras, Lopez, Sabaly, Linares, Pericas, Bonnin, Bujosa i Moreno.
Els gols es varen marcar als següents minuts, 1-0 minut 4 Lopez, 2-0 minut 11 Borras, 2-1 minut 33 Ramis, 3-1 minut 49 Sanchez, i el 3-2 definitiu al minut 57 Palmer.
AlevinsD-CiutatPalma (4)

Els Alevins “D”, que militen al mateix grup que el “C”, també varen perdre, a fora, en el derbi contra l’At. Marratxí “A”, per 9-1. I ocupa la catorzena posició amb sis punts.

L’Sporting va desplaçar els següents jugadors; Fernandez, Chacon, Selles, Piza, Lin, Pau Alzamora, Bujosa, Varela, Quilez i Joan Alzamora.

L’At. Marratxí, va fer jugar a; Cabot, Pascual, Garcia, Tello, Sales, Ferrer, Sotos, Alvarez, Mir, Vilaplana i Madrigal.
Gols: 1-0 minut 8 Sotos, 2-0 minut 16 Vilaplana, 3-0 minut 22 Madrigal, 4-0 minut 27 Alvarez, final de la primera part, 5-0 minut 34 Tello, 6-0 minut 36 Sotos, 6-1 minut 38 Pau Alzamora, 7-1 minut 49 Madrigal, el 8-1 i el 9-1 foren aconseguits per Ferrer als minuts 51 i 57.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup H.