Mar 232015
 

 

 

Alevins-Salla (3)

 

Dels quatre, equips alevins del nostre club, només un va guanyar el seu partit, els “B”, mentre que l’A, el “C” i el “D”, perdien tots tres i dins Son Caulelles.

La visita del Beat Ramón LLull, a Son Caulelles, per jugar contra els Alevins “A” de Preferent, va acabar amb la derrota del nostre equip per 1-12, la primera part acaba amb el resultat de 0-9.

Amb aquest resultat el nostre equip perd una posició a la classificació, i també és el més golejat del seu grup.

Els convocats per part de l’Sporting foren; Molinet, Orfila, Coleto, Mari, Lopez, Crespi, Martin, Vila i Vrba.

Per part del Beat Ramon Llull, varen participar els següents jugadors; Payeras, Mascaro, Marquez, Garcia, L Mascaro, Pomar, Morro, Adrover, Riutort, Huerta i Rubio.

Els dotze gols del Ramón Llul, foren marcats per Garcia (4), Marquez (3), Adrover (2), Pomar, Rubio i Riutort. Per part de l’Sporting va marcar en Martin.

AlevinsB-Sineu (2)

 

Els alevins “B” de segona regional grup C, varen guanyar dins el camp del cuer el Porto Cristo per 2-9, hi mantenen la segona posició amb deu punts d’avantatge sobre el segon.

Els convocats per aquest partit varen ser; Oncala, Riera, Garcias, Juan, Adelantado, Fernandez, Naveiras, Hinarejos, Villafuerte, Serra i Bouza.

Per part del Porto Cristo varen participar; Febrer, Mascaro, Ortega, Lopez, Ouassou, Cabrera, Torrandell, Llamas, Tonchev i Muñoz.

Els gols de l’Sporting foren marcats per; Adelantado (3), Naveiras (3), Fernandez, Serra i Villafuerte, per part del Porto Cristo varen marcar en Tonchev i Mascaro.
AlevinsC-SallaAt. (2)

 

Els Alevins “C” rebien dins Son Caulelles, el Salla At. i varen perdre per 2-3 la primera part va acabar amb el resultat de 0-1.

Els convocats per l’Sporting per jugar foren; Garau, Cañellas, Ramis, Ramirez, Roibal, Palmer, Abad, Mari, Perotti, Frau i Bestard.

Per part del Salla At., varen jugar; Puigserver, Kambara, Morell, Yañez, Castaño, Pou, Iglesias, Perez, Maya, Rincon, Estarellas i Enseñat.

Aixi va anar el marcador 0-1 minut 1 Kambara, 1-1 minut 33 Ramirez, 2-1 minut 39 Roibal, 2-2 minut 49 Maya i 2-3 minut 55 Castaño.
AlevinsD-CalviaAt-

Els Alevins “D”, també varen perdre dins Son Caulelles, per 5-12, contra el Calvià At., la primera part va acabar amb el resultat de 2-8.

Jugadors convocats per l’Sporting; Fernandez, Chacon, Selles, Terrones, Lin, P. Alzamora, Vazquez, Bujosa, Varela, Quilez, i J. Alzamora

Per part del Calvià At. els convocats varen ser; Moreno, Anguiano, Sanchez, Pericas, Bonnin, Borras, Linares, Mayol, Bujosa, Lopez i Sabaly.

Els gols de l’sporting els varen marcar en Vazquez (3), P Alzamora i Lin.

Els autors dels gols de Calvia At., foren; Bonnin (3), Lopez (3), Sabalyu (2), Borras (2), Pericas iSanchez.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup C.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup H.