Des 082014
 

Alevins-Salla

Mal cap de setmana pels alevins de l’Sporting, ja que dels quatre equips d’aquesta categoria, només els “B”, varen guanyar el seu partit, els altres tres no aconseguiren puntuar i foren derrotats en els seus respectius enfrontaments.

Els Alevins “A”, de Preferent grup “A”, varen visitar el segon classificat el Sant Francisco, i varen perdre per 6-1, malgrat avençar-se en el marcador amb el 0-1 ara el nostre representant es troben a la quinzena posició amb sis punts empatats amb el Platges de Calvià.

L’alineació inicial presentada per l’Sporting va ser; Molinet, De Angulo, Orfila, Mari, Crespi, Vrba i Martin, a la banqueta, disposats a jugar els quarts que per reglament els pertoca en; Lopez Marin, Lopez Iniesta i Oliver.

Per part del San Francisco, varen jugar inicialment; Gonzalez, Ubeda, Arrom, Blanco, Campins, Amaya i Pomares, a la banqueta, Bauza, Planes, Gonzalez, Campins i Diaz.

Així va anar el marcador; 0-1 minut 3 Mari, 1-1 minut 19 Diaz, 2-1 minut 22 Diaz, 3-1 minut 33 Blanco, 4-1 minut 48 Campins, 5-1 minut 49 Diaz, 6-1 minut 52 Diaz.

AlevinsB-Arenal (4)
Els Alevins “B”, únic dels quatre alevins,, que va guanyar, es col·loca líder provisional del seu grup el “C”.

L’equip de Pòrtol es va imposar al Felanitx per 2-3, i aixó els permet ocupar el lideratge del seu grup.

Jugaren inicialment per part de l’Sporting; Oncala, Hinarejos, Garcia, Hermosilla, Llado, Adelantado i Fernandez, a la banqueta, Riera, Coleto, Juan i Sewrra.
El Felanitx, va presentar el següent vuit d’inici; Uguet, Sanchez, Gallardo, Caldentey, Diaz, Maimo i Obrador, sortiren des de la banqueta, Prohens, Galladrod, Oliver i Sierra.

Gols; 0-1 minut 7 Hermosilla, 0-2 minut 32 Coleto, 0-3 minut 41 Hermosilla, 1-3 minut 48 Obrador i el 2-3 definitiu minut 57 Diaz.
AlevinsC-Arenal (4)

Els alevins “C”, no varen poder superar la visita del líder del seu grup el Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, el qual es va imposar amb clar 0-5, la primera part va acabar amb empatat 0-0, i es la segona derrota consecutiva del nostre equip, que ara ocupa la novena posició amb 16 punts, amb set punts més que el déze.
Alineació inicial de l’Sporting; Garau, Cañellas, Ortega, Ramis, Roibal, Palmer i Bestard, a la banqueta, Ortiz, Ramires i Perottti.

L’equip de Ciutat va alinear inicialment a; Fuertez, Nuñez, Jimenez, Rojano, Gomez, Mitkov i Gonzalez, a la banqueta, Sidibe, Balaguer, JImenez, Batalla i Manuz.
El marcador va anar així; 0-1 minut 35 Jimenez, 0-2 minut 39 Jimenez, 0-3 minut 40 Nuñez, 0-4 minut 50 Mitkov i el 0-5 definitiu minut 58 Mitkov.
AlevinsD-CiutatPalma (2)

Si la visita del líder del grup als Alevins “C”, va acabar amb la victòria de l’equip visitant, el partit entre el tercer classificat Es Raval del Santa Catalina, i els nostres alevins “D”, dins Son Caulelles, també va acabar amb la victòria de l’equip visitant per 2-10. Amb aquesta derrota el nostre equip suma la sisena jornada sense puntuar.

L’alineació que va presentar l’Sporting inicialment fou; Bujosa, Chacon, Varela, Terrones, Bosch, Alzamora i Quilez, a la banqueta Piza, Lin, Guasp, Fernadez i Alzamora.

Es Raval va presentar el següent vuit d’inici; Martinez, Villar, Harbrow, Bosch, Caballero, Martin i Maldonado, i a la banqueta, Morata, Rodriguez, Medina, Ferra i Mariño.

Així va anar el marcador; 0-1 minut 165 Ferra, 1-1 minut 2o Piza, 1-2 minut 21 Bosch, 1-3 minut 24 Ferra, 2-3 minut 29 Alzamora, 2-4 minut 42 Maldonado, 2-5 minut 43 Maldonado, 2-6 minut 44 Ferra, 2-7 minut 48 Morata, 2-8 minut 53 Piza, 2-9 minut 58 Maldonado i el 2-10 minut 59 Bosch.

 

Resultats i classificació Alevins Preferent “A” grup A.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup C,

Resualtats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grupl H.