Feb 152016
 

AlevinsB-SantaCatalina (4)

 

Els Alevins B de Primera Regional, varen perdre, 4-3,  amb la seva visita al Nou Garroveral, per jugar contra el Gènova.

L’equip local, que duia tres partits seguits perdent, va remuntar per dos cops un marcador advers i va impedir que el nostre equip aconseguís els tres punts, encara que l’Sporting continuï a la tercera posició, ja només té un punt d’avantatge sobre el quart.

L’Sporting només va tardar ni cinc minuts a marcar el seu primer gol, ja que al minut 3 Palmer aconseguia el 0-1, però el Gènova, amb quatre minuts fou capaç de capgirar el marcador i establir un momentani 2-1, una rapida reacció de l’Sporting, i tal com havia fet el Gènova, en quatre minuts va establir el 2-3, resultat amb el qual acabaria la primera part.

Durant els trenta minuts de la segona, part l’Sporting fou incapaç de marcar, però no l’equip local, que en el minut 45 empatava el partit i a vuit minuts del final marcava el definitiu 4-3, aconseguit així una victòria i privat els nostres de sumar tres punts.

FITXA DEL PARTIT.

GÈNOVA; Segura, Eiras, Vidal, Nicolas, Rigo, Juan i Fernandez.

SUPLENTS; Bordoy, Van Schoning i M’rabett.

ALEVINS “B”; Nuñez, Lorenzo, Mari, Ortega, Vazquez, Palmer i Riera.

SUPLENTS; Ramis, Perotti i Chacon.

GOLS; 0-1 minut 3 Palmer, 1-1 minut 19 Rigo, 2-1 minut 23 Van Schoning, 2-2 minut 26 Perotti, 2-3 minut 30 Perotti, 3-3 minut 45 Juan, 4-3 minut 52 Fernandez.

ÀRBITRA; Mario Marin Ramos.

CAMP; Nou Garroveral (Gènova).

Resultats i classificació Alevins Primera Regional grup A.