Des 122014
 

AlevinsB-Arenal (4)

Avui horabaixa, a partir de les set de l’horabaixa, els Alevins “B” juguen dins Porreres, contra el Montuïri, Els altres dos juguen dissabte i un diumenge.

Els Alevins “A”, de Preferent, reben el San Cayetano, dotze classificat en dotze punts, sis més que el nostre equip, el partit dirigit per Antonio Gordillo Aguilar, començarà dins Son Caulelles a les deu del matí.

Els Alevins, com ja he dit abans, juguen avui horabaixa, una nova victòria del nostre equip els permetria continuar de manera provisional al cap d’avant de la classificació.

Els Alevins “C” juguen dins Sa Nova Cabana, diumenge a les onze del matí, contra l’At. Marratxí “A”, partit serà dirigit per Miguel Angel Gonzalez, l’equip de Sa Cabana, ocupa la sisena posicio hi ha guanyat els tres darrers partits.

Els Alevins “D”, tenen la novetat del nou entrenador, en Fernando Garcia (Boxa), que s’ha fet càrrec de l’equip aquesta mateixa setmana, juguen dissabte horabaixa a partir de les quatre, contra l’Sporting Ciutat de Palma “B”, equip amb el qual estan empatats a punts.