Jun 022014
 

Alevinsa-sallab (3)

Si la passada setmana, varen acabar la lliga, els dos alevins de segona regional, aquesta han estat el de Preferent i de Primera Regional, els de preferents varen acomiadar la temporada amb una derrota, dins Son Caulelles, i el de Primera Regional amb una victòria dins el Rafal.

Els alevins “A” en el seu darrer partit de lliga, i precisament dins Son Caulelles, varen acomiadar la temporada amb una derrota per 1-3, amb aquest resultat, queda de moment en quarta posició, ja que el partit entre La Salla “A” i el Ramón Llull d”Inca, no saben el resultat, en cas de guanyar l’equip d’Inca, els nostres representat es veuria relegar a la cinquena posició. Malgrat tot, han fet una bona temporada.

Els jugadors que varen disputar el darrer partit de lliga dins Son Caulelles varen ser; Delgado, Mellado, Mateu, Bonet, Escoda, Wade, Rodriguez,Espinola, Ramon. De Benito, Crespi i Font.

L’únic gol de l’Sporting el va marcar en Mateu i significava l’1-3 definitiu,

Els alevins “B” de Primera Regional, grup “B” i que dissortadament han perdut la categoria, varen acomiadar la temporada amb una alegria, ja que varen guanyar dins el Rafal, al At. Rafal “B” per 1-3

Varen jugar per l’Sporting; Avella, Serra, Casas, Ceballos, Vaquer, Saura, Hidalgo, Martinez, Gomila, Lillo i Campins.

Els tres gols de l’Sporting els varen marcar, en Serra (2) i Martinez del At. Rafal “B” en pròpia

Resultats i classificació definitiva Alevins “A” Preferent grup B.

Resultats i classificació definitiva Alevins “B” Primera regional grup B.