Abr 102015
 

AlevinsB-Barracar (4)

Després de la brillant victòria de dijous passat, els Alevins “A” de Preferent, tenen una difícil sortida, ja que demà dissabte a partir de les dues i mitja del migdia, juguen dins el Poliesportiu La Salle, contra el Salla “A”, que ocupa la segona plaça de la classificació.

Els Alevins “B“, juguen, dins Manacor contra els Manacorins, el partit començarà a les dotze del migdia, i l’objectiu del nostre equip és guanyar per poder intentar retallar els quatre punts que el separen del líder, el Cala D’Or.

Els altres dos Alevins, que militen al grup “F“, juguen demà dissabte, els dos dins Son Caulelles, els dos equips l’únic objectiu fins a final de temporada, és intentar millorar la classificació.

Els Alevins “C”, juguen contra el Calvià At. que ocupa la cinquena posició amb onze punts d’avantatge sobre l’Sporting, el partit començarà a les dotze i quart del migdia.

Els Alevins “D” reben l’At. Marratxí “A” que ocupa la sisena posició, amb vint-i-nou punts d’avantatge, sobre l’Sporting, el partit començarà a les onze del matí.