Nov 062015
 

AlevinsA-Mallorca (3)

 

Els Alevins A, juguen demà dissabte, dins el poliesportiu de La Salle, contra el Salla A, el B, C i D, el fan dins Son Caulelles.

El partit dels alevins A, de preferent començarà a les dues i mitja del migdia, i serà dirigit per Luis de la Fuente Gomez, l’equip del Salla, ocupa la cinquena posició de la classificació.

Els Alevins B, de Primera Regional grup A, juguen dins Son Caulelles, a partir de les sis i mitja de l’horabaixa, de demà dissabte, i reben el Murense, que curiosament ocupa la cinquena plaça, com el Salla, dirigirà el partit el senyor Carlos Hernandez Villalvilla.

Els Alevins C, de segona regional grup E, reben a partir de les dotze del migdia el Sollerense D.S., líder del seu grup, imbatut i que només li han pogut marcar un gol amb els cinc partits que ha jugat. Dirigirà el partit el senyor Francisco Alonso Mas.

Els Alevins D, de segona regional grup H, reben el cuer del seu grup el Calvia Atlètic, a partir de les tres de l’horabaixa, partit dirigit per Gabriel Canaves Fontana.