Des 262013
 

Alevins "D" - Andratx "A".

Aquest passat cap de setmana hi va haver lliga en la categoria d’Alevins, l’únic que va guanyar va ser el “A”, ja que els altres tres equips foren derrotats en els seus respectius partits.

Els Alevins “A” de Preferent, es varen desplaçar a Sa Pobla,s’ imposaren per 0-2, amb aquests resultats continuen en la quarta plaça a tres punts del tercer i amb set punts d’avantatge sobre el cinquè classificat.

Els nous jugadors que varen participar foren; Wade, Ramon, Mateu, Garcia, Bonet, Rodriguez, Mari, Mellado i Crespi.

Els gols foren marcats per 0-1 Wade miut 49, 0-2 Mellados minut 59.

Els “B” que juguen dins la Primera Regional grup “B”, varen perdre dins Son Caulelles contra el líder Sollerense per 1-2.

Deu són els jugadors i són aquests; Avella, Casas, Delgado, Espinola, Vaquer, Escoda, Hidalgo, Gomila, Lillo i Martinez.

Els gols de l’Sporting el va marcar Escoda al minut 47.

Els “C”, es varen desplaçar fins a Llucmajor per jugar contra l’Espanya, segon classificat del grup, varen perdre per 7-3.

I aquest són els deu jugadors que varen desplaçarse per jugar; Orfila, Mari, Uribe, Wade, Crespi, Sanchez, Martin, Alvarez, Lopez i Oliver.

I els jugadors que varen marcar són: Oliver el 4-1, Mari el 4-2 i Wade el 4-3.

Els Aelvins “D”, varen acomiadar l’any dins Son Caulelles, amb una derrota contra el líder del seu grup l’Andratx “A” per 2-9.

Aquest són els onze jugadors que jugaren; Riera, L. Amer, C. Amer, Jimenez, Nuñez, Pomar, Martinez, Vega, Lopez, Martorell i Berto.

Els dos gols de l’Sporting els varen marcar; Amer el’1-4 i Martinez el 2-5.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup B.

Resultats i classificació Alevins “B” Primera Regional grup B.

Resultats i classificació Alevins “C” Segona Regional grup H.

Resultats i classificació Alevins “D” Segona Regional grup I.