Abr 292014
 
Un dels gols dels alevins "A" al Poblense

Un dels gols dels alevins “A” al Poblense

Dels tres equips d’Alevins, que varen jugar aquest cap de setmana, només el “A”, va aconseguir guanyar el seu partit, tant el “B”, com el “D” varen perdre en els seus respectius desplaçaments, els Alevins “C” descansaren.

L’equip de preferent, els alevins “A”, varen guanyar dins Son Caulelles per 7-2 al Poblense “B”, i continuen la lluita per intentar quedar tercers en el seu grup.

Varen jugar per l’Sporting; Espinola, Delgado, Ramon, Garcia, De Benito, Martinez, Font, Mellado, Mateu, Bonet i Escoda.

Els gols de l’Sporting els varen marcar, Bonet (2), Garcia, Mateu, Escoda, De Benito, i el jugador del Poblense en própia porta Gelabert.
Els Alevins “B” varen perdre per 9-1 amb la seva visita a Sóller, contra el Sollerense D.S., i disortadament continuen els darrers de la classificació.

Els jugadors desplaçats i que jugaren per part de l’Sporting varen ser; Avella, Serra, Casas, Gomila, Ceballos, Vaquer, Hidalgo, Lillo i Campins.

L’únic gol de l’Sporting el va marcar en Serra.

Els Alevins “D” de segona regional grup, també varen perdre dins Calvià amb la seva visita al segon classificat, 5-2, ara es troben a la vuitena plaça, i poden lluitar per aconseguir la setena, els manquen 4 partits per acabar la lliga.

Varen jugar per l’Sporting; Riea, L. Amer, C. Amer, Alzamora, Pomar, Martinez, Martorell, Jimenez, Lopez i Berto.

Els gols de l’Sporting, els varen marcar Lopez i Alzamora.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup B.

Resultats i classificació Alevins “B” Primera regional grup “B”.

Resultats i classificació Alevins “D” Segona Regional grup I.