Abr 172015
 

AlevinsA-PenyaArrabal (3)

 

Continua la lluita dels Alevins “A” per abandonar el lloc de descens, demà dissabte, a partir de les quatre de l’horabaixa reben el tercer classificat el Sant Francisco.

Aconseguir puntuar, seria una passa molt important per no deixar agafar avantatge, al darrer equip que se salva el La Salle “B” que té dos punts més que l’Sporting, el partit serà dirigit per German Rodrigo Castillo Sans.
Els Alevins “B” de segona regional del grup “C”, reben demà dissabte, dins Son Caulelles, el Felanitx, amb la intenció de sumar tres punts més, i continuar d’una manera còmode mantenir la segona posició de la classificació el partit serà dirigit per Francisco Garcia Bonet, i començarà a les onze i quart del matí.

Els Alevins “C” de segona regional grup H, visiten el líder del grup, l’Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, equip que no ha perdut cap partit i només ha cedit un empat, el partit dirigit per Juan Manuel Font Fernandez, començarà a la una del migdia dins el Miquel Nadal.

Els Alevins “D”, també juguen fora, concretament dins Son Flo, contra el quart classificat el Raval del Santa Catalina “A”, el partit començarà a les onze del matí, demà dissabte i serà dirigit per Santiago Varon Aceiton.