Des 112015
 
Partit Alevins A- At. Balears

Partit Alevins A- At. Balears

Els Alevins A de Preferent, reben dissabte horabaixa, a partir de les quatre i mitja l’Atlètic Son Caliu A, equip que ocupa la cinquena plaça de la classificació del grup A,  i que dur vuit partits consecutius fora perdre.

Partit Alevins B - Madre Alberta

Partit Alevins B – Madre Alberta

 

Els Alevins B que juguen a la primera regional, grup A, visiten Porto Cristo, per jugar contra el Porto-Cristo “A”, equip que ocupa la novena plaça de la classificació amb set punts menys que l’Sporting, el partit començarà a les dotze del migdia.

Partit Alevins C- Esporles

Partit Alevins C- Esporles

 

 

Els Alevins de segona regional grup E, visiten Sa Cabana, per jugar contra l’Atlètic Marratxí, l’equip de Sa Cabana, ha guanyat els dos darrers partits de lliga, l’encontre començarà a les onze i quart del matí.

Partit Alevins D - Calvià

Partit Alevins D – Calvià

 

 

Els altres dos Alevins, el D i l’E, que juguen al mateix grup, el D, juguen dins S’Arenal contra el Recreatiu Arenal, a les nou i mitja del matí, i l’E contra el Santa Ponça “C” dins Son Caulelles, a les dotze i mitja del migdia, cap dels dos poden millorar la seva classificació, els partits corresponen a la jornada dotze de lliga.