Gen 242016
 
El primer gol de l'Atlètic Santa Catalina.

El primer gol de l’Atlètic Santa Catalina.

 

Els Alevins “A”, de preferent, varen començar la segona volta de la lliga i varen perdre dins Son Caulelles, contra el Santa Catalina Atlètic.

Primer partit de la segona volta, i els Alevins, rebien el Santa Catalina Atlètic, que ocupava la tretzena posició, amb dos punts menys, que el nostre equip, era un partit per guanyar i deixar a l’equip de Ciutat amb cinc punts de desavantatge, però la victòria va, somriure, a l’equip visitant que es va imposar per un ajustat 3-4, gràcies a la reacció dels nostres jugadors, quan el marcador estava 1-4.

L’equip visitant al minut 19 ja havia posat un clar 0-2 al marcador, al darrer minut de la primera part l’Sporting va acurçar les diferències, anotant el seu primer gol, amb el resultat d’1-2 va acabar la primera part.

A la segona, i més concretament al tercer quart, l’equip de la barriada de Palma, va marcar dos gols amb un minut, deixant un clar resultat d’1-4, abans d’acabar el tercer quart l’Sporting va aconseguir dos gols, que deixa un esperançador 3-4, en tot un quart per jugar, però lamentablement la sort no va afavorir l’Sporting, ja que per dos cops, el travesse va evitar que el nostre equip almenys, pogués empatar.

FITXA DEL PARTIT.

ALEVINS “A”; Oncala, Riera, Serra, Coleto, Lladó, Villafuerte i Naveiras.

SUPLENTS; Adelantado, Roibal, Garau i Ramirez.

SANTA CATALINA ATLÈTIC; Delgado, Crespi, Gonzalez, Tur,. Lambea, Lopez i Amengual.

SUPLENTS; Passarini i Guzman.

GOLS; 0-1 Amengual minut 13, 0-2 Amengual minut 19, 1-2 Riera minut 30, 1-3 Lambea minut 35, 1-4 Lambea minut 36, 2-4Serra minut 38, 3-4 Coleto minut 43.

ÀRBITRA; David Miro Carmona.

CAMP; Son Caulelles.

Resultats i classificació Alevins Preferent grup A.