Gen 232014
 

L’equip dels alevins “A” jugarà diumenge dins Son Caulelles, a partir de les deu i mitja del matí, els altres tres juguen dissabte, el “B” i “C” a fora i el “D”, dins Son Caulelles.

El partit entre el Son Oliva i els alevins “A” de l’Sporting, serà dirigit per Santiago Varon Aceiton, l’equip del Son Oliva, ha perdut els tres darrers partits.

Els alevins “B” després de guanyar el seu primer partit, és desplaça a Manacor, per jugar contra l’At. Manacor, tercer classificat del seu grup de primera regional, el partit començarà a les onze arbitrat per Leandro Zoroya Ambrosio.

Els alevins “C” juguen dins S’Arenal contra el Recreatiu Arenal “A”, equip el qual dur quatre partits seguits fora perdre, dirigirà el partit German Rodrigo Castello Sans, i començarà a les onze.

Per la seva part els alevins “D”, tenen el pitjor dels tres, que reben, a partir de les dotze del dissabte, el 2 classificat el At. Son Caliu “A”, que només a perdut un partit ha fet 107 gols i ha marcat 26, l’arbitre del partit serà Eduardo Martinez Martinez.