Gen 092019
 

AlevinsA-Cardassar (2)

Dels tres equips Alevins del club, dos juguen a fora i un dins Son Caulelles, el Alevins A de primera regional visiten l’Atlètic Rafal A, a partir de les dues del migdia de dissabte, el partit serà dirigit per Carlos Rodriguez Quintero.

L’Atlètic Rafal A, ocupa la segona posició de la taula, amb quatre punts menys que el líder l’Sporting Sant Marçal, Atlètic Rafal, ha guanyat cinc partits i una derrota dels sis jugats dins casa seua, l’Sporting ha aconseguit la victòria a fora en cinc partits i empatat un.

Els Alevins B de segona regional, únic alevins que juga dins Son Caulelles, rep la penya Esportiva S’Arenal a les dotze del migdia de dissabte, en partit arbitrat per Alejandro Castilla Fernandez, els Alevins B, han jugat quatre partits dins Son Caulelles, amb dues victòries i dues derrotes, mentre que l’equip de S’Arenal ha jugat quatre partits a fora, amb el resultat de tres victòries i un empat i cap de perdut, l’equip del P.E.S.A. és l’actual líder del grup C, i l’Sporting ocupa la dotzena posició.

Els Alevins C de primer any, visiten Algaida per jugar contra l’equip titulat, el dissabte a partir de les deu del matí, essent l’àrbitra del partit Gabriel Fiol Alzamora, l’equip d’Algaida ocupa la quarta posició en trenta punts i l’Sporting la cinquena amb dos punts menys. l’equip algaidí ha jugat cinc partits dins Algaida, havent-hi guanyats quatre i una sola derrota, l’Sporting Atlètic, a fora té quatre victòries i dues derrotes.