Gen 092014
 

Com passa amb els benjamins, els alevins també hi ha un doble enfrontament en dos equips del club, els alevins “A” de preferent reben el Sant Francisco, mentre que els alevins “B” de Primera visiten el San Francisco At.

Els Alevins “C” juguen dins Son Caulelles, i el “D ” visiten Sóller.

Els Alevins “A”, juguen diumenge a les dotze i mitja, dins Son Caulelles, contra el San Francisco, equip que esta classificat en la dotzena posició hi ha perdut els tres darrers partits, l’arbitr serà Silvia Pellicer Calafell.

Els Alevins “B”, juguen dissabte, dins Son Fuster contra el San Francisco At., que esta classificat en desana posició i dur tres partits consecutius fora perdre. El partit serà dirigit per Moises Muñoz Mendoza.

Els dos equips de segona regional el “C”, rep S’Horta At. a les dotze del migdia, Emilkar Suau Gual serà l’arbitr, l’equip de l’Horta es troba en la desena posició amb 14 punts.

El “D”, jugarà contra el Circulo Sollerense, a Sóller, el partit començarà a les dotze i quart i serà dirigit per Juan José Ferrer Perello, l’equip de Sóller és el cuer i només ha aconseguit empatar un partit dels tretze que ha jugat.