Mai 062015
 

AlevinsA-PenyaArrabal (6)

 

Els alevins “A”, de Preferent, varen guanyar el passat dissabte, la primera final de les tres que els resten per salvar la categoria, els Alevins “B“, varen empatar dins el camp del líder i els “C” i “D”, varen perdre els seus respectius partits.

L’equip dels Alevins “A”, que lluita per conservar la categoria de Preferent, varen guanyar per 2-0 a l’Arenal “B“, i es col·loquen amb 20 punts empatats amb La Salle At. A, que com ell lluita per no descendir.

Jugaren per l’Sporting; Molinet, Orfila, Mari, Lopez, Oliver, Vrba, Martin De Angulo, Vila i Crespi.

L’Arenal va presentar els següents jugadors; Gonzalez, Alejo, Garrido, Pons, Hernandez, Vela, Marangon, Jaurena, Cifre, Lopez i Mohamed.

Els dos gols els varen marcar a la segona part per Martin, als minuts 43 i 56.
AlevinsC-Calviaat.

 

Els Alevins “B“, que jugaven contra el líder del seu grup el “C” de la segona regional, varen empatar 3-3 dins Cala D’or, continuen mantenint la segona plaça i amb opcions de classificar-se per la fase final.

Varen haver de remuntar un 2-0 i la primera part va acabar amb el resultat de 2-3 a favor de l’Sporting.

L’Sporting va presentar els següents jugadors; Oncala, Hinarejos, Riera, Coleto, Llado, Villafuerte, Fernandez, Garcias, Adelantado, Serra, Naveiras i Bouza.

Pel Cala D’or, foren els següents jugadors; Diaz, Jimenez, Gonzalez, Letelier, Maya, Otero, Jimenez, Diaz i Porras.

Els Gols; 1-0 minut 3 Jimenez, 2-0 minut 4 Jimenez, 2-1 minut 14 Coleto, 2-2 minut 21 Hinarejos, 2-3 minut 27 Naveiras, 3-3 minut 37 Jimenez.
AlevinsC-SallaAt.

 

 

 

Els Alevins “C”, varen perdre per 9-3 dins Son Flo contra Es Raval del Santa Catalina, tercer classificat, la primera part va acabar amb el resultat ajustat de 3-2.

L’Sporting va presentar els següents jugadors; Garau, Cañellas, Ortega, Ramis, Ramirez, Roibal, Palmer, Sanchez, Mari, Perotti, Frau i Bestard.

Es Raval va presentar a; Martinez, Morata, Rodriguez, Bosch, Caballero, Ferra, Martin, Villar, Medina i Mariño.

Els tres gols de l’Sporting foren marcats per Palmer. i al d’Es Raval, per Ferra (4), Bosch (2), Caballero (2) i Morata.
AlevinsD-CCStaCatalina (4)

 

 

 

Els Alevins “D”, jugaven dins S’Arenal contra el Penya Esportiva S’Arenal, i varen perdre per 9-4, la primera part va acabar amb el resultat de 5-0.

Els jugadors presentats per l’Sporting foren; Fernandez, Selles, Bosch, Piza, Lin, Guasp, Pau Alzamora, Bujosa, Quilez, Joan Alzamora i Vazquez.

La Penya Esportiva S’Arenal va presentar a; Navarro, Hernandez, Naveira, Aguilar, Honrubia, Bari, Roman, Joos, Bieinisowiisch, Ragusa, Sastre i De la Cruz.
Els quatre gols de l’Sporting els varen marcar en Lin (2), Vazquez i Guasp. I per part de la Penya varen marcar Naveira (2), De la Cruz, Bieinisowiisch, Ragusa, Bari, Aguilar, Hernandez i Roman.

Resultats i classificació alevins “A” Preferent grup A.

Resultats i classificació alevins “B” segona regional grup C

Resultats i classificació alevins “C” i “D· grup H.