Abr 022015
 

 

AlevinsA-BeatRamonLlull (5)

La visita dels Alevins “A” a Sa Pobla, per jugar contra un rival, directa, el PoblenseB“, va acabar amb la derrota de l’Sporting per 7-3. Els Alevins “C”, varen guanyar i el “D”, varen perdre.

Els Alevins “A” de Preferent, varen visitar ahir horabaixa Sa Pobla, per jugar contra el PoblenseB“, equip, que, com el nostre lluitant per mantenir la categoria, la derrota de l’Sporting per 7-3, deixa el nostre equip a cinc punts de la salvació, això sí amb un partit menys.

Varen jugar per l’Sporting; Molinet, Orfila, Mari, Lopez. Oliver, Vrba, Martin, Coleto i Vila.

Pel PoblenseB” jugaren; Morillas, Llabres, Soberats, Serrano, Ramis,Socias, Fiol, Payeras, Mascó i Serra.

La primera part va acabar amb el resultat de 4-2 a favor de l’equip de Sa Pobla.

Els gols del PoblenseB” els varen marcar, amb Llabres (3), Serra (2), Soberats i Fiol.

Els tres gols de l’Sporting foren marcats per Vrba.
AlevinsC-Palmanyola (3)

Els Alevins “C” de segona regional que han jugat aquest matí, han guanyat al Palmanyola, per 7-2, la primera part ha acabat amb el resultat de 2-0 a favor de l’Sporting i continua a la novena posició.
Han jugat per l’Sporting; Sanchez, Mari, Ortega, Ramis, Roibal, Palmer, Garau, Cañellas, Ramirez, Abad, Frau i Bestard.

El Palmanyola s’ha desplaçat només en set jugadors, per tant no ha pogut fer cap canvi, i han estat aquests; Armario, Sanitier, Oliver, Rodriguez, Perez, Juan i Riera.

Els gols de l’Sporting han estat marcats per; Ortega (2), Mari, Cañellas, Palmer, Grau i Ramirez.

Els dos gols del Palmanyola els han marcat amb Perez i Oliver.
AlevinsD-CCstaCatalina (2)

 

 

Per la seva part els alevins “D”, que juguen al mateix grup que el “C”, han jugat aquest matí dins Son Caulelles, i han perdut contra el segon classificat del seu grup el C.C. Santa Catalina D.S. per 3-10, la primera part ha acabat amb el resultat de 3-2 a favor de l’Sporting.

Per part de l’Sporting han jugat; Bujosa, A. Chacon, Selles, H. Chacon, Piza, Lin, Vazquez, Varela, Terrones, Bosch i Quilez.

El C.C. Santa Catalina, ha presentat els següents jugadors; Klein, Cortes, Mulet, Salom, Lopez, Fraile, Verdera, Delgado, Gomez i Lizana.

Els gols de l’Sporting els han marcat en Lin (2) i Vaquez, i els del C.C.Santa Catalina, Klein (3), Lopez (3), Salom (2), Mulet i en A. Chacon en pròpia porta

Classificació actualitzada alevins “A” Preferent.

Classificació actualitzada alevins “C” i “D” segona regional grup H.