Gen 222018
 
AlevinsA-BalearsB (4)_opt

Una de les ocasions de l’Sporting a la segona part.

Després de la brillant victòria dels Alevins A davant el Balears, el nostre equip és col·loque segon del grup C de la primera regional, només a dos punts del líder el Consell.

Partit molt emocionant el jugat dissabte horabaixa dins Son Caulelles, entre els Alevins A i el Balears B, que es jugaven la segona posició del seu grup de la primera regional grup C.

L’Sporting al minut 12 va avançar-se en el marcador, gràcies al gol aconseguit per Alejandro, i amb aquest resultat d’1-0, es va arribar al final dels primers trenta minuts, a pesar de les ocasions que varen tenir els dos equips per marcar.

Al cap de tres minuts de la represa, i davant l’alegria del seguidor locals Muñoz marcava el 2-0 per l’Sporting, no es va rendir l’equip visitant i va cercar reduir les diferències, i l’Sporting acabar de sentenciar el partit, un i altre cercaven el gol, però va ser a tres minuts del final quan el jugador local Pacheco va aconseguir un gran gol i va posar el 3-0, que tancava el partit i el marcador, l’Sporting aconseguia els tres punts i al mateix temps col·locar-se segon a la classificació.

Fitxa del partit.

Resultats i classificació Alevins A primera regional grup C.