Mai 112015
 

AlevinsA-PenyaArrabal (4)

 

Gran victòria l’aconseguida pels Alevins “A” de Preferent, dins el camp d’un rival, directa, per evitar el descens, ara ocupen la tretzena posició, amb tres punts més que el catorze. Els Alevins “B“, també varen guanyar, mentre que el “C” perdia i el “D” empatava.

EEls Alevins “A”, varen guanyar a La Salle “B“, dins el camp de La Salle, per 2-4, la primera part va acabar amb el resultat de 2-2, el nostre equip va veure com l’equip contrari li remuntava un 0-2, però a la segona part, varen finalment aconseguir la victòria i tres punts importantíssims per mantenir la categoria.

Jugadors inscrits per jugar el partit.

Sporting; Molinet, Orfila, Mari, Lopez,Vila, Crespi, Oliver, Vrba i Martin.

La Salle “B“; Covas, Gonzalez, Riera, Vera,Catany, Serra, Dols, Adrover, Frau, Gonzalez, Bestard i DEl Campo.

El marcador; 0-1 minut 12 Vila, 0-2 minut 15 Crespi, 1-2 minut 22 Del Campo, 2-2 minut 27 Bestard, 2-3 minut 40 Martin, 2-4 minut 54 Crespi.

AlevinsB-Petra (2)

 

Els Alevins “B” de segona regional, varen guanyar al Aquarius Campos per 6-0 dins Son Caulelles, aconseguit matemàticament la segona plaça de la classificació. La primera part ja va acabar amb el resultat de 2-0.

Jugadors inscrits per jugar;

Sporting; Oncala, Juan, Coleto, Llado, Adelantado, Villafuerte, Naveireas, Hinarejos, Riera, Garcias, Fernandez i Bouza.

Aguarius Campos; Caballero, Moreno, Ilhaguerruy, Febrer, Sisi, Pons, Morata i Valverde.

El marcador; 1-0 minut 13 Villafuerte, 2-0 minut 22 Llado, 3-0 minut 42 Naveiras, 4-0 minut 45 Villafuerte, 5-0 minut 49 Fernandez i 5-0 minut 56 Fernandez.
AlevinsC-Palmanyola (4)

 

Els Alevins “C”, varen perdre dins Son Caulelles, contra l’Sporting Ciutat de Palma, per 1-7, i es veuen superats per l’equip de Ciutat a la classificació, entre el dos es jugaren la novena i dècima plaça.

Jugadors inscrits per jugar;

Sporting; Garau, Cañellas, Mari, Ramis, Roibal, Palmer, Abad, Sanchez, Ortega, Ramirez, Perotti i Frau.

Sporting Ciutat de Palma; Escobar, Belinchon, Lliteras, Sanchez, Carreras, Pons, Tribaldos, Sanchez, Roig, Unzaga, Ugochukwu i Martin.

Els gols de l’Sporting el va marcar en Ramirez, i el de l’Sporting Ciutat de Palma, foren marcats per Ugochukwu (3) i Sanchez (3)

AlevinsD-CCstaCatalina (2)

 

Els Alevins “D”, varen empatar en el derbi contra el Pla de na Tesa At., també dins Son Caulelles, 6-6. La primera part va acabar amb el resultat de 5-1 a favor de l’Sporting.

Jugadors inscrits per jugar;

Sporting; Fernandez, Selles, Terrones, Bosch, Piza, Lin, Vazquez, Bujosa, Chacon, Varela, Hugo Chacon i Guasp.

Pla de na Tesa Atlètic; Castillo, Mayordomo, Bergara, Segovia, Perez, Arenas, Rodriguez, Falagan, Garcia, Ripoll, Guardiola i Obrador.

Els sis gols de l’Sporting els varen marcar en; Vazquez (3), Terrones, Lin i selles, els sis del Pla de na Tesa Atlètic, foren marcats per, Obrador (3), Falagan, Bergara i Garcia.

 

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A” .

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup C.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D”, grup H.