Abr 152014
 

AlevinsD-Arenal

A sis partits per acabar la lliga, els alevins “A” de preferent, continuen en les seves opcions d’aconseguir el segon lloc del seu grup, després de la seva victòria dins Porto Cristo.

Victòria per 0-8, dels Alevins, en la seva visita a Porto Cristo, amb aquest resultat, acurcen a un sol punt la diferència amb el tercer el Mallorca, tenen pendent el partit contra el segon La Salle.
Jugaren per l’Sporting Espinola, Delgado, Mellado, Ramon, Mateu, Bonet, Rodriguez, Garcia, De Benito, Escoda i Font.
Els gols foren marcats per, Mellado (3), De Benito (3), Bonet i Garcia.
Els Alevins “B” de primera regional, grup “B”, varen cedir els tres punts dins Son Caulelles al Olimpic de Manacor, varen perdre per 3-7. Per acabar la lliga, ja només lis queden cinc partits.
L’alineació presentada per l’Sporting va ser; Casas, Ceballos, Blanes, Vaquer, Saura, Campins, Hidalgo, Serra, Martinez i Lillo.
Els tres gols de l’Sporting els varen marcar, Serra (2) i Vaquer.
Els Alevins “C”, que només els queden tres partits per acabar la lliga, van els quarts, a dos i cinc punts del tercer i segon, però amb dos partits més que el tercer i un que el segon.
Dissabte passat varen guanyar dins el camp del cuer el Joventut Corb Mari de Llucmajor per 1-5.
Varen disputar el partit, Orfila, Mari, Uribe, Wade, Sanchez, Martin, Oliver, Alvarez i Lopez.
Marcaren per l’Sporting; Wade (3), Marti i Oliver.
Els alevins “D”, ocupen la vuitena posició, i també ja juguen les darreres jornades, estan a cinc partits per acabar la lliga.
Aquesta darrrera jornada varen perdre dins Son Caulelles, per 1-2, contra el At. Platges de Calvià, el qual ara els avantatge en cinc punts.
Jugaren per l’Sporting; Riera, Amer, Jimenez, Vega, Lopez, Alzamora, Muñoz, C. Amer, Nuñez, Martinez, Martorell i Berto.
L’únic gol de l’Sporting el va marcar n’Alzamora.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup B.

Resultats i classificació Alevins “B” Primera regional grup B.

Resultats i classificació Alevins “C” Segona regional grup H

Resultats i classificació Alevins “D” Segona regional grup I.