Mai 012013
 

jugada del partit Alevins A - Salla

Després de la seva victòria sobre el tercer classificat el Salla, els alevins “A” continuen líders de la primera divisió grup “A”, empatat amb el Ferriolense.

Els altres dos equips alevins, el “B”, va guanyat dins el Port d’Andratx i el “C” heu va fer dins Son Caulelles, per tant jornada redona pels tres equips.

L’equip “A” es va imposar al tercer classificat el Salla per 3-0, aquest es el vuit inicial de l’Sporting;  Duschl, Contreras, Guerrero, Barcelo, Coll, Balaguer i Maimo i a la banqueta Serra.

Els gols foren marcats per Barcelo minut 5 i 15 i Izquierdo minut 33.

Els alevins “B” que militen al grup “I de la segona, varen guanyar dins el Port d’Andratx per  4-5 i continuen a la segona posició del grup.

Els vuit inicial fou; Campins, Garcia, Ceballos, Bonet, Guerrero, Casasayas i Mateu a la banqueta Casas, Bonafe, Escoda, Font i Espinola.

Els gols del Sporting foren marcats per Mateu minut 1, Escoda minut 27 i Guerrero minuts 34,35 i 36.

El “C”, es va imposar dins Son Caulelles al At. Son Caliu “B” per un rotunt 9-0.

I aquest fou el vuit inicial Errea, Avella, Lillo, Martorell, Crespi, Gutierrez i Hidalgo, a la banqueta Gomila, Vega, Lopez, Serra i Vaquer.

Els autors de la golejada foren,Crespi minut 5, Lillo minut 7 i 11, Martorell minut 12 i 32, Lopez minut 49 Vega minut 55 i  Serra minut 57 i 59.

Resultats i Classificació Alevins “A”.

Resultats i Classificació Alevins “B” i “C”.