ago 022019
 

AlevinsA-PatronatoA (2)

En el partit avançat a la jornada, els Alevins A varen cedir el seu primer punt dins Son Caulelles, al empatar amb el Genova 2-2.

El partit se va jugar el dimecres el vespre, i tothom esperava una nova victòria dels nostres jugadors donada la trajectòria dels dos equips, custodia samsung outlet l’Sporting imbatut i sense cedir cap punt dins Son Caulelles i el Gènova setè classificat a vint-i-cinc punts de l’Sporting.

A mitjans de la primera part l’equip visitant se va avençar en el marcador, reacció rapida dels nostres jugadors i aconseguiren empatar abans del descans, al qual va acabar amb el resultat d’1-1.

Al cap de nou minuts de la represa, novament el Gènova s’avençava en el marcador i com a la primera part , cover samsung custodia quatre minuts va estar l’Sporting per tornar posar la igualada en el marcador, cap dels dos equips varen aconseguir tornar marcar, acabant el partit amb el resultat de 2-2.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Rodgiguez, Tugores, Porquer, Roibal, Lopez, Alonso, Hidalgo, Villauferte, Alarcon, Gimenez i Sanchez.

GÈNOVA; Mascaro, Gonzalez, Costa, huawei custodia outlet Benitez, Benita, Martin, Ferriol, custodia samsung shop Fernandez, Sousa, samsung custodia Arbos, Lopez, cover iphone custodia i Aguirre.

GOLS; 0-1 minut 12 Ferriol, samsung custodia outlet 1-1 minut 24 Villafuerte, 1-2 minut 39 Ferriol,