Gen 132014
 

Els Alevins “A”, varen guanyar dins Son Caulelles al San Francisco, el “B” va perdre en la seva visita al San Francisco At., el “C” va guanyar a S’Horta dins Son Caulelles i el “D”, el va fer dins Sóller contra el Circulo Sollerense.

Els Alevins “A” que varen jugar el diumenge dins Son Caulelles, varen guanyar per 7-0 al San Francisco, amb aquest resultat continuen a la part alta de la classificació a quatre punts del líder l’Escolar.

Els deu jugadors que varen participar en el partit són; Espinola, Mellado, Ramon, Mateu, Garcia, Rodriguez, Font, Delgado, De Benito i Martin.

Els gols foren aconseguits per Mateu (5), Martin i De Benito.

El “B”, de Primera Regional, va visitar Son Fuster per jugar contra el San Francisco At., i va perdre per 4-3, continuant sense puntuar amb els onze partits que ha jugat, per tant és el cuer a quatre punts del At. Rafal.

Onze són els jugadors d’aquest partit; Casas, Delgado, Espinosa, Ceballos, Escoda, Martinez, Hidalgo, Avella, Serra, Lillo i Blanes.

L’equip local es va avançar amb un 3-0, el qual va esser remuntat amb gols de Ceballos, Casas i Serra, però en el minut 46 el San Francisco At., va marcar el gol que li donava la victòria.

El “C”, es va imposar dins Son Caulelles a S’Horta per 8-2, això els permet ocupar la cinquena plaça.

Nou són els jugadors que varen jugar, i són: Alvarez, Orfila, Mari, Wade, Crespi, Martin, Oliver, Lopez i Iniesta.

Varen marcar els gols del Sporting, Wade (4), Crespi, Lopez, Marío i Martin.

El “D”, va guanyar en la seva visita al cuer del grup el Circulo Sollerense “B”, per 2-5, i dotze són els jugadors que varen participar en la victòria; Riera, Vega, Alzamora, Nuñez, Muñoz, Martorell, Berto, Amer, Jimenez, Lopez, Pomar i Martinez,

Els cinc gols de l’Sporting foren marcats per Alzamora (3), Lopez i Martorell.

Resultats i classificació alevins “A” Prefererent grup “B”

Resultats i classificació alevins “B” Primera Regional grup “B”

Resultats i classificació alevins “C” Segona Regional grup “H”.

Resultats i classificació alevins “D” Segona Regional grup “I”

.