Nov 212013
 

Els Alevins “B” i “D” juguen dins Son Caulelles, mentre que l'”A” el farà dins el camp del Seminaria i el “C” demà divendres dins Campos.

Els alevins “A” després d’haver perdut dissabte passat, tornen jugar a forà dissabte a les dotze del migdia contra el Col·legi San Pedro, en el camp del Seminari, la passada jornada el Col·legi San Pedro, va guanyar el seu segon partit dins Son Oliva per 1-3, dirigirà el partit, Damian Sebastià Ferretjans Arrom.

Els alevins “B”, reben dins Son Caulelles a les nou del matí al Campusesport de Campos, el qual el passat dissabte va guanyar el seu segon partit per 3-1 al Cardassar, els nostres continuen sense puntuar. L’àrbitre del partit serà José Manuel Santandreu Garcia.

Els alevins “C” juguen demà divendres dins Campos contra el Aquarius “B”, que liderà la classificació, i estant separats només per un punt, jugant-se el primer lloc, el partit començarà a les vuit del vespre i el dirigirà, Oscar Raul Albiol Gonzalez.

Els Alevins “D”, reben a partir de les quatre de l’horabaixa el At. Paguera “A”, que la passada jornada va guanyar per 7-2 al Son Caliu, i es trobà només a dos punts del primer, arbitrara Eloy Granadero Fernandez.