Nov 272015
 

AlevinsA-Mallorca (6)

 

 

Els Alevins A, que juguen demà dissabte, volen continuar la remuntada, que varen començar, el passat dissabte, amb la seva victòria dins Sa Pobla.

L’equip que visita Son Caulelles, el Sporting Ciutat de Palma “A”, ocupa la vuitena plaça del grup A d’Alevins A, preferent, i la passada jornada, varen guanyar dins San Cayetano per 0-1, el partit que començarà a les dotze i quart del migdia, serà dirigit per Marouan Koubei.

AlevinsB-SantaCatalina (4)

 

Els Alevins B de Primera Regional, grup A, visiten demà dissabte el Patronatro “A”, equip que ha perdut els tres darrer partits, i es trobà a la setena posició, amb 15 punts, mentre que l’Sporting ocupa la segona plaça, només a tres punts del líder La Salle Atlètic., dirigit per Jorge Olivera Romera, començarà a les onze i quart del matí.
AlevinsC-SonCaliu (7)

 

Els Alevins C, de segona regional grup E, visiten el Santa Ponsa “A”, equip que ha guanyat els tres darrers partits, i es troba a la setena posició en tretze punts, set més que l’Sporting, el partit serà dirigit per Ivan Martinez Lopez, a partir de les dotze del migdia.

AlevinsD-CalviaAt.

 

Els Alevins D, juguen dins Costa d’En Blanes, contra l’Àgora Portals “B“, equip que ocupa la tercera plaça, i que la passada jornada, va perdre el seu primer partit de lliga, contra el líder l’Esporles, mentre que l’Sporting dur tres partits consecutius fora perdre, el partit que serà dirigit per Gabriel Sastre Ribas començarà a les onze i mitja del matí.

AlevinsE-AtleticPaguera (5)
Els Alevins E, reben dins Son Caulelles, en el partit dirigit per Juan David Gonzalez Velez, l’Sporting Son Ferrer, equip que ha empatat els dos darrers partit, mentre que l’Sportng, dur cinc partits consecutius perden, l’hora programada pel començament del partit són les tres de l’horabaixa.