Jun 012015
 

AlevinsA

 

Darrera jornada de lliga, pels tres alevins, que varen jugar aquest cap de setmana passat, amb dues derrotes i una sola victòria, els Alevins “A” i “D”, varen perdre a fora i els “B” guanyaren dins Son Caulelles.

El darrer partit dels Alevins “A” de la temporada, va acabar amb una derrota dins Santa Ponça, contra el Platges de Calvià, per 5-1, la temporada ha estat emocionat, i s’ha aconseguit l’objectiu de mantenir la Preferent.

Els jugadors inscrits per jugar el partit són els següents.

Sporting; Molinet, De Angulo, Orfila, Mari, Lopez, Crespi, Martin, J. Lopez, Oliver i Vrba.

Platges de Calvià; Moreno, Espinosa, Segura, Insua, Guerra, Gonzalez, Marcaccini, Lopez, Riudavets, Fernandez i Nicolau.

El gol de l’Sporting el va marcar en Crespi, i el cinc del Platges de Calvià, foren marcats per Orfila en pròpia porta, Fernandez (2) Riudavets i Marcaccini.
AlevinsB

 

 

Els Alevins “B” que militen a la segona regional grup “C”, varen guanyar dins Son Caulelles, al Cardassar per 8-2, i han quedat segons del grup.

Els jugadors inscrits per jugar varen ser:

Sporting: Oncala, Hinarejos, Coleto, Llado, Adelantado, Villafuerte, Serra, Riera, Garcias, Juan i Fernandez.

Cardassar; Bisquerra, Rosal, Santandreu, Rossello, Ortiz , Flaquer, Artigues, Stock, Pascual i Garcia.

Els autors dels gols per part de l’Sporting foren Coleto (3), Adelantado (2) u de penal, Serra (2) i Garcias. I els del Cardassar per Santandreu i Pascual.
AlevinsD (2)

 

 

 

Els Alevins “D”, varen perdre en la seva visita a Bunyola, per jugar contra el Bunyola C.F. “B“, per 8-4.

I aquest són els jugadors inscrits per jugar;

Sporting; Bujosa, Selles, Terrones, Bosch, Hugo Chacon, Lin, Vazquez, Fernandez, Antonio Chacon, Piza, Guasp i alzamora.

Bunyola C.F.; Del Pozo, Pons, Torres, Padilla, S. Del Pozo, Gelabert, Meneses, Cabot, Vallespir, P. Llaneras i J. Llaneras.

Marcaren per l’Sporting, Vazquez (2), Sellles i Hugo Chacon, i per part del Bunyola, Llaneras (5), Pons, Vallespir i Gelabert.

 

Resultats i classificació final alevins “A” Preferent grup A.

Resultats i classificació final alevins “B” segona regional grup C.

Resultats i classificació final alevins “C” i “D” grup H.