Gen 202014
 

Alevins "B"

Gran victòria dels Alevins “B” de primera regional, els quals aconseguiran la primera victòria i els tres primers punts de la temporada, tres punts per la il·lusió.

Els Alevins “A” de Preferent varen guanyar a fora, mentre que el “C” i el “D” de segona regional, també varen guanyar el seu doble enfrontament contra l’Esporles.

Els Alevins “A” de Preferent varen guanyar en la seva visita al Salla “B” per 3-7, i aquest són els jugadors que foren convocats i varen jugar; Espinola, Mellado, Ramon, Garcia, De Benito, Bonet, Rodrigez, Delgado, Escoda i Font.

Els set gols foren marcats per, Ramon (4), Escoda (2) i Mellado.

Ara, es col·loquen els tercers.

Els Alevins “B” el passat divendres varen guanyar dins Son Caulelles al At. Cide, que no havia perdut cap dels darrers cinc partits. El resultat de l’encontre fou de 3-2.

Els jugadors que varen aconseguir aquesta primera victòria són: Avella, Casas, Delgado, Gomila, Espinola, Ceballos, Escoda, Serra, Vaquer, Saura i Campins.

Els gols foren marcats per Escoda i Delgado (2), el gol de la victòria va ser pràcticament la darrera jugada del partit.

Els alevins “C” de la segona regional, varen guanyar dins Esporles per 3-4, i es consolida a la cinquena plaça, amb cinc punts d’avantqtge, precisament sobre l’Esporles.

Els jugadors que varen participar en el partit són: Orfila, Lopez, Wade, Crespi, Sanchez, Martin, Oliver, Alvare i Mari.

Els golejadors varen ser, Crespi (2), Martin i Wade, autor del gol de la victòria.

Els Alevins “D”, segona regional grup I, varen guanyar dins Son Caulelles per 11-2 a l’Esporles i aquest són els components del nostre equip; Riera, Amer, Vega, Lopez, Alzamora, Martinez, Martorell, Carlos Amer, Jimenez, Nuñez, Muñoz i Berto.

Els golejadors foren; Nuñez (3), Amer (2), Berto (2), Lopez (2) i Alzamora.

Resultats i classificació alevins “A” preferen grup B.

Resultats i classificació alevins “B” Primera regional grup B.

Resultats i classificació alevins “C” segona regional grup H.

Resultats i classificació alevins “D”, segona regional grup I.