Mar 202017
 

InfantilsB-Sollerense (4)

 

La visita del quart classificat a Son Caulelles, va acabar amb la derrota dels nostres infantils B, la tercera consecutiva, però cal dir que s’ha enfrontat als equips que ocupen les primeres places de la classificació.

El partit va començar molt bé, per part de l’Sporting, al minut 16 guanyava per 1-0, a poc a poc l’equip de Sóller va anar imposar la seva superioritat i a pesar del bon joc del nostre equip no va poder evitar que abans d’acabar la primera part el Sollerense empatats, 1-1, resultat amb el qual acabarien els primers trenta-sis minuts.

Al cap de sis minuts de la represa, novament l’equip de Sóller marcava i s’avençava en el marcador, amb l’1-2, i un quart d’hora més tard aconseguia el seu tercer gol que sentenciava el partit amb el definitiu 1-3. Amb aquest resultat l’Sporting perd un lloc a la classificació i es veu superat per l’Esporles, passat de la vuitena a la novena posició.

ALINEACIONS.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “A”; Bestard, Chacon, Riera, Ramis, Mari, Ortega, H.Chacon, Lin, Vazquez, Perotti i Roibal.

RESERVES; L’Sporting no hen va presentar.

SOLLERENSE D.S.; Arnaiz, José Martinez, Jordi Martinez, Mayne, Graziosi, Barranca, Marquez, Villegas, Mestre, Vazquez i Billard.

RESERVES; Mayol i Barrero.

GOLS; 1-0 minut 16 Lin, 1-1 minut  30 Barranca, 1-2 minut 42 Marquez, 1-3 minut 56 Vazquez.

ÀRBITRA;  Juan Miguel Ruiz Cañamero.

Resultats i classificació infantils segona regional grup B.