Abr 042017
 

CadetsA-Felanitx (3)

 

La visita del segon classificat a Son Caulelles, per jugar contra els Cadets A va acabar amb la derrota del nostre equip per 1-2.

Bon partit el que varen jugar els Cadets del San Cayetano i els nostres dins Son Caulelles, l’equip col·legial va demostrar el motiu de la seva classificació, i els nostres varen plantar-li cara amb un bon partit.

La primera part va ser de domini total de l’equip visitant que va marcar dos gols, per anar-se’n al descans amb el resultat de 0-2., a la segona part l’Sporting al minut 56 mitjançant M. Martinez, reduïa i posava un esperançador 1-2 en el marcador, la resta de partit i donada la poca diferència en el marcador va ser molt emocionant, mentre el nostre equip cercava l’empat el San Cayetano es defensava i atacava per intentar augmentar el seu avantatge, al final 1-2 per l’equip visitant, que romp una ratxa de quatre partits consecutius guanyats pels nostres Cadets.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Llompart, Dorrego, Gomez, Secano,Cirer, Sanchez, Rivadulla, Serra, Cantallops, J. Martinez i Jabega.

CANVIS; Minut 34 entre Mesa per Sanchez, minut 41 J.Sanchez per Secano, minut 44 M. Martinez per Dorrego, minut 45 Escudero per Gomez, minut 47 Errea per Cantallops.

SAN CAYETANO; Gomez, Torrens, Rubi, Arbona, Perez-Marsa, Rodriguez, Gonzalez, Bosch, Manresa, Sospedra i Rigo.

CANVIS; Minut 50 entre Ferrer per Sospedra, minut 54 Gomez, per Manresa, minut 60 Villar per Rigo i minut 75 Correa per Torrens.

GOLS; 0-1 minut 4 Rodriguez, 0-2 minut 21 Perez-Marsa,. 1-2 minut  56 M. Martinez,

ÀRBITRA; Juan Manuel Albiol Gonzalez, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting D.  Sanchez.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup C.