Set 152019
 
El primer gol del Sant Jordi de penal, marcat per Pons.

La visita del Sant Jordi “B”, de la tercera regional grup A, va acabar amb la victòria de l’equip de ciutat per 2-3

Els amateurs de la tercera regional, varen jugar dissabte horabaixa, contra el Sant Jordí “B”, filial del Sant Jordi, que milita a la primera preferent, partit molt disputat amb alternances en el marcador.

Molt aviat es va avençar l’equip visitant, al minut 9 l’àrbitre va assenyalar el primer dels tres penals que siularia en el transcurs d’aquest partit, el penal fou transformat pel jugador visitant Pons en el 0-1, reacció del nostre equip i al minut 21 segon penal siulat per l’àrbitre, aquest cop a favor de l’Sporting, que Perello transformar amb el gol de l’empat, 1-1, dos minuts més tard primer gol de jugada, va ser Villalonga que posava per davant en el marcador a l’Sporting, 2-1, i amb aquest resultat acabava la primera part.

A la segona part, i concretament al minut 67 nou penal siulat per l’àrbitre, el segon contra l’Sporting que novament Pons va transformar amb el gol de l’empat, 2-2, resultat que es va mantenir fins al minut 78, quant el Sant Jordi “B” donava la volta al marcador i establia el definitiu 2-3, amb el qual va acabar el partit.

Fitxa del Partit.

Sporting Sant Marçal “B”; Munar, Perelló, Català, Ferrari, Argibay, Ruiz, Ordoñez, Ramirez, Lobay, Villalonga i J. R, Cañellas.

Canvis; Minut 46 entre P. Cañellas per Català, minut 70 Ferrer per Ordoñez.

Sant Jordi “B”; Morales, Sanchez, Ferrer, Segovia, Vich, Gual, Gomez, Martin, Pons, Cisneros i Galan.

Canvis; Minut 38 Entre Segura per Galan, minut 46 Aloy per Sanchez, minut 52 Garcias per Cisneros, minut 62 Osuna per Gomez i Perez per Ferrer.

Gols; 0-1 minut 9 Pons de penal, 1-1 minut 21 Perello de penal, 2-1 minut 23 Villalonga, 2-2 minut 67 Pons de penal, 2-3 minut 78 Martin.

Àrbitre; Javier Martorell Barea, va ensenyar targeta groga al jugador de l’sporting Ferrari i vermella directa al minut, 89 al jugador de l’Sporting Munar, per part del Sant Jordi “B”, varen veure la targeta groga els jugadors, Pons, Martin, Osuna i Perez.

Resultats i classificació tercera regional grup A.