Feb 012017
 

CadetsA-PortoCristo (1)

 

Els Cadets A, es varen veure sorpresos pel Porto-Cristo, que va guanyar dins Son Caulelles, per 0-2, i fa que el nostre equip, passi de la setena a la novena posició.

Partit entre dos equips igualats a la classificació, que finalment varen ser els jugadors visitants que varen aconseguir endur-se’n els tres punts, molt aviat l’equip del Port de Manacor, es va avençar en el marcador, va ser al minut 14, i amb el resultat 0-1 acabaren els primers quaranta minuts.

A la segona, l’Sporting va intentar, almenys, empatar, però al minut 55 novament el Porto Cristo, marcava i augmentava el seu avantatge a un clar 0-2, que ja no es va moure, donant els tres punts als visitants, que sobrepassen a la classificació al nostre equip.

FITXA DEL PARTIT.

CADETS A; Errea, Dorrego, Crespi, Cirer,  D. Sanchez, Mesa, Rivadulla, J. Sanchez, Serra, Cantallops i Martinez.

CANVIS; Minut 41 entre Escudero per Crespi i minut 51 Llompart per Dorrego.

PORTO CRISTO; Garcia, Velasco, Fernandez, Riera, Portell, Diop, Marta, Gallardo, Cabanillas, Flores i Martinez.

CANVIS; Minut 45 entre Baque per Garcia, minut 55 Miguel per Flores, minut 60 Novikov per Riera, minut 65 Mateu per Portell, minut 75 Hamnza per Martinez.

GOLS; 0-1 minut 14 Cabanillas, 0-2 minut 55 Riera.

ÀRBITRA; Emilkar Dubier Suau Gual, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Serra, Cirer i Gil i del Porto Cristo, Velaasco.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup C.