Jun 042016
 

Partit Cadets B - Felanitx

La visita a Can Gaspar, per jugar la quarta jornada de la Copa Federació, ha acabat amb la derrota del nostre equip per 8-0.

El resultat el diu tot, superioritat de l’equip d’Es Pla de na Tesa, que ben aviat, El Pla de na Tesa, s’ha avençat en el marcador, al minut 4 ja ha aconseguit el primer dels vuits gols i al quart d’hora el resultat ja era de 2-0, la primera part, l’equip del Pla, guanyava per 4-0, i tenia el partit sentenciat.

FITXA DEL PARTIT.

PLA DE NA TESA; A. Sanchez, F.J.  Fernandez, Rubio, Molina, Castro, Thomas, Benavides, I. Sanchez, Martinez, Cantallops i Moreno.

CANVIS; Minuy 40 Entre Fernandes per A.Sanchez, al minut 49 Julbe per Cantallops,Caparros per F.J. Fernandez, Garcia per Rubio i Lopez per Moreno.

CADETS; D. Gomez, Cano, A. Gomez, Llompart, Cirer, Martinez, Reynes, Secano, Sanchez, Serra i Mari.

CANVIS; Minut 31 entre Vaquer per Serrano, minut 40 Errea per Gomez, minut 44 J. Sancehz per  D.Sanchez minut 55 Ribas per Vaquer.

GOLS; 1-0 minut 4  Martinez, 2-0 minut 15 Benavides, 3-0 minut 28 Martinez, 4-0 minut 31 Martinez de penal,  5-0 minut 62 Julbe, 6-0 minut 65 Martinez, 7-0 minut 78 Benavides, 8-0 minut 80 Lopez.

ÀRBITRA; Andres Julian Arce Arellano. ha ensenyat targeta groga al jugador d’Es Pla de na Tesa Rubio.

CAMP; C’an Gaspar (Es Pla de na Tesa).

Resultats i classificació Cadets copa federació grup B.