Gen 252016
 
La vista enganya no va ser gol, partit Cadets A - Recreatiu Penya Arrabal.

La vista enganya no va ser gol, partit Cadets A – Recreatiu Penya Arrabal.

 

La visita del lider del grup A de segona regional de Cadets, va acabar amb la derrota del nostre equip per 1-4.

El Recreatiu Penya Arrabal, va demostrar el perquè del seu lideratge, ja que va ser superior als nostres representants, tot i així els Cadets A, varen plantar cara al Recreatiu Penya Arrabal, el qual només va poder decantar el marcador a favor seu a partir del minut 71, quan l’Sporting va quedar en deu jugadors, fins en aquells moments el resultat era d’empat 1-1.

A la primera part, al minut 2 i gràcies a un penal assenyalat en contra de l’Sporting el Recreatiu Penya Arrabal, es va avençar en el marcador, fou l’únic gol que es va marcar a la primera part, acabant la mateixa amb el resultat de 0-1.

A la segona part, al minut 64 Martinez aconseguia el gol de l’empat, resultat que es va mantenir, fins al minut 71 quant l’àrbitra va expulsar al jugador de l’Sporting Garcia, això va descompondre al nostre equip i entre el minut 74 i 78 va encaixar tres gols, que varen donar la victòria a l’equip visitant.

FITXA DEL PARTIT.

CADETS A; Lorenzo, Ferrer, Moreno, Sanchez, Garcia, Vazquez, Jose Martinez,. D. Sanchez, A. Sanchez, Gittadauro i J. Martinez.

CANVIS; No hi va haver canvis.

RECREATIU PENYA ARRABAL; Pujol, Parejo, Suarez, Frau, De la Calle, Escobar, Soler, Fernandez, Ferra, Llabres i Cruz.

CANVIS; minut 47 entre Justicia per Ferrnandez, minut 76 Sureda per Suarez.

GOLS; 0-1 minut 2 Escobar de penal, 1-1 minut 64 Jose Martinez, 1-2 minut 74 De La Calle, 1-3 minut 76 Escobar, 1-4 minut 78 Escobar.

ÀRBITRA; Salvador Fornes Bover. Va ensenyar targeta groga al jugador del Sporting Jose Martinez, i vermella a Garcia, per part del Recreatiu Penya Arrabal veren la targeta groga, Frau i De la Calle.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup A.