Gen 152017
 

Sporting-InterManacor (6)

El líder de la primera regional, ha passat per Son Caulelles, hi ha de demostrar el perquè de la seva classificació, ha estat superior en tot moment al nostre, i ha acabat guanyat per 2-4.

Des de l’inici del partit el Inter Manacor, ha estat millor posicionat en el camp i la seva mitja es mostrava superior a la nostra, a pesar d’aixó ha estat l’Sporting qui a la sortida d’un corner Gutierrez al minut 21 d’un cop de cap, el baló ha entrat per l’esquadra sense que el porter visitant pogués fer res. Aquest gol donava esperances als seguidors que veien possible imposar-se al líder.

 

Sporting-InterManacor (4)

Una ocasió del Inter Manacor, desbaratada pel nostre porter.

La il·lusió s’ha vist frustrada només amb tres minuts del 31 al 34, l’equip visitant ha capgirat el marcador en dos gols, establint l’1-2 amb què ha acabat la primera part.

A la segona part al minut 50 l’Inter-Manacor, pràcticament sentenciava el partit amb l’1-3, per onze minuts més tard a augmentar l’avantatge amb un quart gol.

L’Sporting no s’ha rendit i a pesar del resultat ha tengut clares ocasions de reduir les diferències, que han estat evitades un cop per l’actuació del seu porter Peña, i altres per errades dels nostres davanters.

A cinc minuts del final l’Sporting el recent entrar juveni  Perello ha aconseguit el seu segon gol, per establir el definitiu 2-4 amb què ha acabat el partit.

La nota positiva ha estat el debut de dos juvenils del nostre club Ramirez i Perello que ha entrat en el minut 85, precisament Perello ha estat l’autor del segon gol de l’Sporting.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING; Humet, Sanahuja, Martinez, Stoyanof, Font, Mas, Sanchez. Bassa, Guerrero, Rogel i Gutierrez.

CANVIS; Al minut 70 Ahmed per Mas, al minut 84 Ramirez per Rogel i Perello per Bassa.

INTER MANACOR; Peña, Marce, Montserrat, Julia, Bosch, Mira, Diaz, Obrador, Vadell, Mateu i Cladera.

CANVIS; Al minut 63 entre Gomariz per Obrador, al  68 Sanchez per Julia, al 72 Medina per Vadell i al 78 Nicolau per Montserrat.

GOLS; 1-0 minut 21 Gutierrez, 1-1 minut 31 Mira, 1-2 minut 34 Mira, 1-3 minut 50 Vadell, 1-4 minut 61 Vadell, 2-4 minut 85 Perello.

ÀRBITRA; Pedro Juan Moreno Valero, ajudat a les bandes per Laura De la Fuente Alia i Emilkar Dubiel Suau Gual.

TARGETES; Groga als jugadors de l’Sporting, Font, Martinez, Sanchez, Ahmed, Bassa i Gutierrez i del Inter Manacor Monteserrat.

CAMP: Son Caulelles.

Resultats i classificació primera regional.