Nov 042019
 

Una nova derrota dels infantils B, aquesta contra el Petra, que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada i ocupa la sisena posició.

Tretze minuts li varen bastar al Petra, per aconseguir una avantatge de dos gols, marcats per Horrach, arribant al final dels primers trenta-sis minuts amb aquest resultat al seu favor.

Al cap d’un minut de la represa, Gomez, donava esperances a l’Sporting aconseguint el 1-2, l’alegria va dura poc ja que al cap de dos minuts, novament el Petra s’avençava amb un nou gol per establir el 1-3, un gol de penal marcat per Gonzalez, tornava reduir la diferència a un sol gol, que varen créixer quan l’equip visitant es va quedar amb deu jugadors, al cap d’un minut de quedar-se amb un jugador menys, el jugador del Petra Bauza, marcava el que seria definitiu 2-4.

Fitxa del Partit.

Sporting Sant Marçal Atlètic; Rodriguez, Legasa, Fernandez, Fatima, Alcolea, Frau, Gomez, Toribio, Blanco, i Gonzalez.

També varen jugar; Mesquida, Cazorla, Manzano, Saavedra i Dragotta.

Petra; Riera, Horrach, T. Bernad, Reixach, Bauza, Pou, j. Bernad, Riera, Salas, Pons i Riutort.

També varen jugar; Sastre, Lakouri i Santandreu.

Gols; 0-1 minut 5 Horrach, 0-2 minut 13 Horrach, 1-2 minut 37 Gomez, 1-3 minut 39 Riera, 2-3 minut 46 Gonzalez de penal, 1-3 minut 64 Bauza.

Àrbitre; Antonia Martin Martinez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Cazorla, i als jugadors del Petra, Riera, aquesta vermella per doble amonestació, i Horrach.

Resultats i classificació infantils segona regional grup D.