Jun 172013
 


El passat diumenge, el nostre club va celebrar el fi de la temporada, amb un èxit tant de assistència como de títols aconseguit al final pel futbol base.

L’acte dirigit pel coordinador del club Miquel Ramis, va consistir en l’entrega d’un plat de ceràmica a cada un dels jugadors dels distints equips.

També es va fer entrega d’una placa donada per la P.B. de Pòrtol, als màxims golejadors de les distintes categories, així com retre homenatge a persones que han col·laborat amb el club i també a la jugadora que va formar part de la selecció alevins balear que va jugar el campionat d’Espanya a Logronyo, la coneguda Cata.

També es va fer entrega d’un plat de ceràmica als entrenadors que enguany havien aconseguit el campionat de la seva lliga, els Benjamins “A” Iniesta, els Alevins “A” Pedro Bibiloni i els Juvenils “A”, que a més d’aconseguir el campionat de lliga es varen proclamar campions de Mallorca el passat dissabte en Toni Gil.

L’acte conta amb la presència d’un representant de la Federació Balear de Futbol Miquel Vilas del regidor d’esports de l’Ajuntament Jaume Llompart, que va disculpa la no presència del batle i del regidor de contractació Sebastià Frau, i el director d’Esport el pòrtola Jordi Bauza.