Feb 272014
 

Aquests cap de setmana, en contra del que és habitual, els equips del futbol base i concretament els Benjamins “A” i “D”, jugaran el dissabte horabaixa, mentre que els que juguen a fora el “B” i el “C” el faran dissabte el matí.

Els Benjamins “A” reben el Bunyola C.F. el qual ha guanyat els quatre darrers partits, i està empatat a punts amb el nostre equip, i amb un partit menys. El partit començarà a les cinc i mitja de l’horabaixa i serà dirigit per Antonia Martin Martinez.

Els Benjamins “B”, visiten el camp del cuer el Aquarius “B”, que encara no ha aconseguit puntuar, el partit, que es jugarà dissabte al matí, a les onze, estarà arbitrat per Jaime Buades Umbert.

Els Benjamins “C”, visita dissabte l’Andratx “B”, classificat en la quarta posició i que va descansar la passada jornada, el partit començarà a les 10 dins Andratx i serà dirigit per Oscar Raul Albiol Gonzalez.

Els Benjamins “D”, que juguen al mateix grup del “B”, reben a partit de les sis i mitja de l’horabaixa dins Son Caulelles, l’ Urbanitzacions “A”, el qual ha guanyat els cinc darrers partits, i ocupa la quarta posició de la classificació. l’arbitre del partit serà Joan Francesc Calomarde Palmer.