Feb 092015
 

AlevinsD-AlevinsC (3)

Els alevins “C” i “D”, que militen al grup H de segona regional, varen jugar entre ells, i com a la primera volta, la victòria fou per l’equip “C”. Els Alevins A, de Preferent, varen perdre dins Son Caulelles i el “B” guanyaren dins S’Horta.

AlevinA

La visita de l’Sportint Ciutat de Palma, a Son Caulelles, per jugar contra els Alevins “A” de preferent, va acabar amb la victòria de l’equip visitant per 3-4.

El nostre equip, es va avençar amb un clar 2-0, i també amb un 3-2, però l’equip de ciutat amb sis minuts va capgirar el marcador.

En el minut 10 l’Sporting ja guanyava per 2-0, gols marcats per Crespi al minut 1 i 10, en el minut 29 Fiol marcava el 2-1, resultat amb el qual acabave la primera part, a la segona, en el primer minut Gonzalez aconseguia empatar el partit a 2-2, l’Sporting novament tornar-se avençar, en gol aconseguit per Vrba en el minut 37, en el minut 41 Gonzalea marcava el 3-3 i en el minut 47 Zamora, feia el 3-4 definitiu.
Amb aquest resultat l’sporting ocupa la dotzena plaça, amb 13 punts empatat amb l’Arenal B, tretze i La Salle “B“, catorze, amb els mateixos punts.

L’alineació inicial de l’Sporting fou; Molinet, Orfila, Mari, Lopez, Crespi, Oliver i Martin, també varen jugar en Vila i Vrba.

L’Sporting Ciutat de Palma, va alinear inicialment en, Anguita, Zamora, Tur, Fiol, Gonzalez, Ribas i Quesada, també varen col·laborar en la seva victòria en Lopez i Gonzalez.

AlevinsD-AlevinsC (4)

 

Els alevins “B”, que juguen en el grup C de segona regional, varen guanyar dins S’Horta per 3-8, i mantenen la segona plaça amb dos punts d’avantatge al Serverense i a quatre del líder el Cala D’Or.

La primera part va acabar amb el resultat de 2-1 a favor de S’Horta, a la segona l’sporting va aconseguir sis gols més que li varen donar la victòria, els gols de l’Sporting foren marcats per Naveiras (4), Fernandes, Villafuerte, Coleto i Hinarejos. Els tres gols de S’Horta foren marcats per Binimelis, Amil i Prohens.

El set inicial de l’Sporting va ser; Oncala, Riera, Garcias, Juan, Coleto, Llado i Naveiras, durant el partit també jugaren en Hinarejos, Adelantado, Villafuerte i Fernandez.

S’Horta, va jugar inicialment amb Piñero, Rossello, Alvarez, Amil, Binimelis, Prohens i Pantoja, també varen participar en Diaz, Santandreu, Adrover i Suñer.

AlevinsD-AlevinsC (2)

 

 

El partit entre els Alevins “C” i “D”, on el “C” actuava com a visitant, va acabar amb la victòria de l’equip “C” per 3-8.

Els gols del “D” foren marcats per Guasp. H. Chacon, i Lin, i els vuit gols del “C” els varen marcar, en Palmer (4), Bestard, Ramirez, Ramis i Piza en própia porta.

Els jugadors convocats pels Alevins “D” i que varen jugar són; Bujosa, H. Chacon, Selles, H. Chacon, Piza,Lin, Guasp, Terrones i Alzamora.

I aquests són els jugadors del “C” convocats i que jugaren; Grau, Sanchez, Bestard, Ortega, Ramis, Roibal, Palmer, Cañellas, Ramirez i Abad.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup A.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup C.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regionalgrup H.