Mar 092015
 

AlevinsA-PlatgesCalvia (4)

 

Una gran ocasió, perduda pels Alevins “A”, amb la seva lluita per fugir dels baixos de la classificació, ja que fou derrotat per cuer del seu grup, el “B” va guanyar, el “C” va empatar i el “D”, va perdre.

La visita del cuer La Salle At. que havia perdut els cinc darrers partits va acabar amb la derrota de l’Sporting per 3-6, i fa que dels quatre darrers, tres tenguin 13 punts i un 12, mentre que el cinquè per la cua en te 18.

Per part de l’Sporting varen jugar, Molinet, Mari, Lopez, Vila, Crespi, Vrba, Martin, Orfila i Oliver.

La Sallet At, va jugar amb, Francisco, Martinez, Oliver, Suarez, Lopez, J. Martinez, Maya, Cruz, Bayo, Garcia i Dorado.

La primera part va acabar amb el resultat de 2-5.

Gols 0-1 minut 2 Maya, 1-1 minu 13 Martin, 1-2 minut 16 Garcia, 13 minut 19 Dorado, 1-4 miut 23 Cruz, 1-5 minut 27 Bayo, 2-5 minut 28 Vrba, 3-5 minut 56 Vrba i 2-6 minut 57 Martinez.
AlevinsB-Sineu (2)

 

Els Alevins “B” que militen a la segona regional grup “C”, varen guanyar dins el camp del Serverense quart classificat, i continuen segons amb 8punts d’avantatge damunt el tercer que es el Petra.

Els jugadors desplaçats per jugar el partit, varen ser; Oncala, Riera, Garcias, Coleto, Llado, Fernandez, Serra, Hinarejos, Adelantado, Villafuerte i Naveiras.

Per part del Serverense varen jugar; Wagner, Ibañez, Ramirez, Collado, Sosa, Valiño, Varon, Valvuena, Fernandez, Robles, Alzate i Santamarta.

La pimera part va acabar amb el resultat d’1-1.

Gols; 0-1 minut 5 Coleto, 1-1 minut 26 Valvuena, 1-2 minut 49 Hinarejos, 2-2 minut 50 Ramirez, 2-3 minut 59 Coleto.
AlevinsC

 

Els Alevins “C”, varen aconseguir un gran empat, dins Son Caulelles, contra el segon classificat del seu grup 3-3, l’equip visitant va aconseguir empatar el partit quan, només mancava un minut per acabar el partit.

Els jugadors convocats per l’Sporting varen ser; Cañellas, Mari, Ortega, Ramis, Roibal, Palmer, Garau, Frau, Ramirez, Perotti, Abad i Bestard.

El C.C. Santa Catalina “B” va convocar els següents jugadors; Klein, Cortez, Lamba, Mulet, Salom, Fraile, Verdera, Delgado, Crespi, Lizana i Lopez.

El marcador va anar així; 1-0 minut 5 Ramis, 1-1 minut 31 Lopez, 2-1 minut 33 Ortega, 2-2 minut 32 Klein, 3-2 minut 39 Mari i 3-3 minut 59 Lopez.

AlevinsD-AlevinsC (5)

 

Els Alevins “D”, varen perdre, dins Son Caulelles, amb el Salla At. per 0-12, la primera part va acabar amb el resultat 0-8.
Els jugadors convocats per l’Sporting varenser, Bujosa, Chacon, Terrones, Bosch, H. Chacon, Piza, Vazquez, Selles, Varela i Quiles.

Per part del Salla At., jugaren, Morell, Perez, Maya, Castaño, Tarrida, Rinco, Enseñat, Pou, Nicolau, Mulet i Estarellas.

Els dotze gols del Salla At. foren marcats per Castaño (3), Estarellas (3), Mulet (2), Maya (2), Tarrida i Rincon.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup “C”-

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup H.