Des 112016
 

sporting-binissalemb-3

Dos penals assenyalats per l’àrbitra han sentenciat el partit d’avui horabaixa entre l’Sporting Sant Marçal i el Binissalem B, el qual ha aconseguit la victòria per 1-3

El partit no podia, començar millor, per l’Sporting, ja que al minut 36 aconseguia l’1-0, resultat amb el qual acabaria la primera part.

A la segona l’equip de Binissalem, a la sortida d’un corner marcava el gol que emparava el partit al minut 59, a partir més domini de l’equip visitant i contracops de l’Sporting fins que ha arribat el minut 76 quan unes mans dins l’àrea de l’Sporting l’àrbitra ha assenyalat el corresponent penal, que ha transformat amb l’1-2 el jugador Bragunde, ha continuat insistit l’Sporting per, almenys, empatar, però un nou penal a tres minuts del final a favor de l’equip visitant i transformat per Martí, ha significat el tercer gol del Binissalem i la derrota de l’Sporting.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Lozano, Stoyanof, Vigo, Mas, Sanchez, Bassa, Guerrero, Gutierrez i Gori.

CANVIS; >Minut 24 entre Miranda per Vigo, minut 43 Moreno per Gori i minut 89 Ventura per Bassa.

BINISSALEM B; Morro, Llabres, Alzamora, Reus, Cabrer,.Riutort, Serra, Llado, Jamii, Marti i Vachiano.

CANVIS; Minut 9 entre Fiol per Cabrer, minut 68 Bragunde per Alzamora, minut 84 Moya per Serra, minut 88 Coll per Jamii i minut 89 Amemngual per Marti.

GOLS; 1-0 minut 36 Guerrero, 1-1 minut 59 Riutort, 1-2 minut 76 Bragunde de penal, 1-3 minut 87 Marti de penal.

ÀRBITRA; Gabriel Fiol Alzamora, ajudat a les bandes per  Marc Prats Miro i Angel Moreno Jimenez. Ha ensenyat targeta groga als jugadors de l’Sporting Lozano, Guerrero, Vigo, Gori, Stoyanof,i Moreno, vermella per doble groga al jugdor Stoyanof, per part del Binissalem ha vist la targeta groga Jamii, Bragunde, Marti i Coll.

CAMP; Son Caulelles.

Resultats i classificació primera regional.