feb 192019
 
Sporting-Montaura (4)

Una de les ocasions de l’Sporting a la primera part.

Tres gols de Ramirez varen servir per sumar els tres punts davant el Montaura i que l’Sporting, es col·loques només a sis punts del líder.

Partit de total superioritat de l’Sporting, principalment a la segona part, des de el primer moment va cercar la victòria i a pesar d’haver tingut oportunitats no va ser fins al minut 42 quan Ramirez va aconseguir el primer dels seus gols i establir l’1-0, resultat amb el qual acabarien els primers quaranta-cinc minuts.

Al cap de deu minuts de la represa, minut 55, novament Ramirez marcava per establir el 2-0, i vint-i-tres minuts més tard  el hac trick de Ramirez amb el seu tercer gol que deixava el marcador amb el definitiu 3-0.

Amb aquest resultat l’Sporting es col·loca a la setena posició a sis punts del primer classificat.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Miquel, Ruusso, Cortes, Nuñez, Lozano, Moreno, Pino, alvarez, Ramirez, Guerrero i Urquizas.

CANVIS; Minut 63 entre Planas per Alvares, minut 80 Vidal per Nuñez, minut 83 Lopez per Cortes i minut 84 Guiterrez per Pino-

MONTAURA “A”; Vachiano, Simo,. Quekkai, Samchez, El Asri, Ramon, Segui, Fuentespina, Martinez, Cerda i Plaza.

CANVIS; Minut 60 Entre Risco per Simo, minut 67  G. Martorell per Segui i minut 68 M. Martorell per Plaza.

GOLS; 1-0 minut 43 Ramirez, 2-0 minut 55 Ramirez, 3-0 minut 73 Ramirez.

ÀRBITRA; Antonio Perez Salom, ajudat a les bandes per Alejandro Gilabert Giron i Carlos Hernandez Villalvilla., ha ensenyat targeta groga als jugadors de l’Sporting Russo, Planas i Nuñez i als jugadors del Montaura, Vachiano i Sanchez.

Resultats i classificació primera regional