Mar 122013
 

Benjamin "A"

Els equips benjamins del club, el “D” va perdre dins S’Arenal, el “C” dins Son Caulelles, mentre que el “A” guanyava dins S’arenal i el “B” dins Son Caulelles.

Els Benjamins “A” continuen amb la seva trajectoria impressionant, amb una nova victòria dins S’Arenal contra l’equip de Urbanitzacions per 0-13, van líders del grup amb 152 gols a favor i només 12 en contra.

L’Alineació de l’Sporting fou; Martin, Eduardo, Lopez, Uribe, Wade, Bonnin, Vrba i Crespi, també estaven convocats i varen jugar; Pomar, Orfila i Daniel.

Els golejadors foren; Bonnin (2), Wade (2), Daniel, Crespi, Eduardo, Vrba (3), Lopez (2) i Pomar.

Els Benjamins “B” es varen imposar al At. Montaura per 2-0 dins Son Caulelles, aquest es l’equip inicial; Comamala, Martorell, Martinez, Rodriguez,  Oliver, Alzamora, Muñoz i Selles, també sortiren,  Barcelo, Jimenez, P. Alzamora i Sanchez.

Varen marcar per l’Sporting, Alzamora i Oliver.

Els Benjamins “C” varen perdre dins Son Caulelles contra el Circulo Sollerense per 3-4.

Varen jugar de començament; Oncala, Antonio Chacon, Juan, Hugo Chacon, Llado, Villafuerte, Adelantado i Coleto, també participaren al partit, Guasp, Bosch, Garcias i Fernandez.

Els tres gols dels Sporting els varen marcar, Llado (2) i Hugo Chacon.

Els Benjamins “D”, que militan al mateix grup que el “A”, varen jugar també disn S’Arenal contra el Recreatiu Arenal i perderen per 2-1.

Equip Inicial;Varela, Sanchez, Bestard, Ortega, Ramis, Ramirez, Roibal, Abad. també jugaren,  Cañellas, Piza, Palmer i Perotti.

El gols de l’Sporting el va marcar Abad.

 

Resultats i Classificació Benjamins grup “E”

Resultats i Classificació Benjamins grup “F”.

Resultats i Classificació Benajimins grup “G”.