Mar 022017
 

AlevinaC-SonXimelis (2)

 

Dos dels tres alevins del nostre club, juguen aquest cap de setmana dins Son Caulelles, els B de primera regional i el C de segona regional, mentre que els A juguen dins Mancor de la Vall.

Els Alevins A juguen demà divendres a partir de les vuit i mitja del vespre, dins Mancor de la Vall contra el Montaura, A, en partit dirigit per Jonatan Caceres Fernandez, a la primera volta l’equip de Mancor va guanyar per 1-3.

ALEVINS B.

Els Alevins B de Primera Regional grup D, reben dissabte a partir de les dotze i mitja l’Atlètic La Unión, equip que com el nostre a perdut els dos darrers partits jugats, a la primera volta el resultat va ser de 2-0 a favor de l’equip de Ciutat, el partit serà dirigit per  Francisco Jaime Parets Cañas.

ALEVINS C.

Els Alevins C de segona regional, a partir de les onze i quart de dissabte, juguen dins Son Caulelles contra La Real de La Unión, arbitrarà Francisco Jaime Parets Cañas, que després també dirigirà l’altre partit entre els Alevins B i l’Atlètic La Union, a la primera volta el resultat va sé de 4-1 a favor de l’equip de la Real.