Feb 132014
 

En la categoria de Benjamins, hi ha un doble enfrontament entre l’Sporting i el Pla de na Tesa At., un dins Son Caulelles i l’altra a C’an Gaspar.

Els Benjamins “C” també juguen un derbi contra el Recreatiu Marratxí, mentre que el “D” rep el Penya Esportiva S’Arenal.

Els Benjamins “A” a partir de les nou del matí, jugarà dins Son Caulelles, contra el Pla de na Tesa At. “A”., cuer del grup només amb un punt, el resultat a la primera volta fou de 0-8 a favor de l’Sporting, el responsable de dirigir el partit és Piloca Denis.

Els Benjamins “B”, visitaran el Pla de na Tesa At. “B”, partit que començarà a les dotze i mitja dins Es Pla de na Tesa, i dirigit per Javier Pino Salas, a la primera volta el resultat, fou el mateix que els Benjamins “A” 8-0 a favor de l’Sporting.

Els Benjamins “C” jugaran dins Sa Nova Cabana, a partir de les quatre de l’horabaixa, contra el Recreatiu Marratxí,, partit dirigit per Santiago Caballero Alvarez, a la primera vlta es va imposar el nostre equip per 17-0. El Recreatiu Marratxí, ocupa el darrer lloc i encara no ha aconseguit cap punt.

Els Benjamins “D” rep el tercer classificat del grup, el Penya Esportiva S’Arenal, el partit, que es jugarà dins Son Caulelles, començarà a les deu del matí, dirigit per Piloca Denis. El resultat a la primera volta fou de 4-0 a favor de l’equip de S’Arenal.