Oct 162015
 

 

AlevinsA-Poblense (11)

 

 

 

Els equips alevins de l’Sporitng, tenen aquest cap de setmana un doble enfrontament amb els equips de la Penya Arrabal i Santa Ponça, el A i el B. juguen contra equips de la Penya Arrabal i el D i E contra equips del Santa Ponça.
Els Alevins A, que Preferent grup A, reben dissabte a partir de les cinc de l’horabaixa al Penya Arrabal, equip que no ha perdut cap partit i ocupa la quarta plaça del grup. La passada jornada va guanyar al Ferriolense per 6-0.

Els Alevins B, de Primera regional grup A, visiten el camp de Toni Tatxa, per jugar contra el Recreatiu Penya Arrabal A, equip que ocupa la novena posició de la classificació i la passada jornada va guanyar dins Porto Cristo per 3-5. El partit començarà a les onze del matí.

AlevinsD-agoraA (6)

 

 
Els Alevins D, de la segona regional grup H, juguen diumenge a partir de les deu i mitja del matí, contra el Santa Ponça C, equip amb el qual estan empatats a punts a la classificació, l’equip de Calvià va perdre la passada jornada dins Esporles per 5-1,
Els Alevins E, que militen al mateix grup que el D, juguen dissabte matí a les onze i mitja disn son Caulelles, contra el Santa Ponça B, que va guanyar dissabte passat al Calvià At. per 4-1.