Feb 122016
 

Alevins C - Valdemossa At (3)

 

El calendari ha volgut, que en aquesta jornada, els nostres representant de l’Sporting de segona regional grup H, juguin contra els representants de l’Àgora Portals, uns dins Son Caulelles i els altres a fora.

Els alevins D, juguen avui vespre a Costa d’En Blanes, contra l’Àgora Portals “A”, el nostre equip defensa la quinta posició, ja que només estan separats per dos punts de l’Àgora Portals “B“, el partit començarà a les set del vespre i serà dirigit per Pedro José Campuzano Roman.

Els Alevins E, juguen demà dissabte a partir de les tres i mitja de l’horabaixa, contra el segon classificat, l’Àgora Portals “B“, el partit serà arbitrat per Juan Manuel Ruiz Rodiguez.

Els Alevins “A” de preferent reben demà, dins Son Caulelles, a partir de les onze menys un quart al C.I.D.E. “A”, equip que dur tres victòries consecutives, mentre que els nostres duen quatre derrotes seguides, a la primera volta ja va guanyar l’equip col·legial, per 5-2.

Els Alevins “B” de primera regional, visiten a partir de l’una menys un quart el Nou Garrroveral, per jugar contra el Gènova “A”, equip que dur tres partits seguits perdent, a la primera volta l’equip de Ciutat, va guanyar dins Son Caulelles per 1-2, el partit serà dirigit per Marin Marin Ramos.

Els Alevins “C”, reben demà horabaixa, a partir de les dotze del migdia al Penya Esportiva Arenal, equip que ha perdut els cinc darrers partits, a la primera volta, que va guanyar l’Sporting dins S’Arenal per 2-6, el partit serà dirigit per Luis Bestartd Servera.