Set 192013
 

Aquest diumenge a partir de les sis de l’horabaixa, l’Sporting rebrà el Pollença, que com el nostre equip, només ha empatat un partit, l’arbitr serà el senyor Ivan Martin. A part d’aquest partit ni ha els de juvenils, els cadets que comencen la lliga i els dos alevins de segona que jugaran la segona jornada.

Els juvenils visiten el camp del Miquel Nadal, per jugar contra el Sporting At. Ciutat de Palma, que la passada jornada va descansar, i va imbatut dins la categoria, ja que dels dos partits jugats na guanyat un i empatat l’altre. El partit començarà diumenge a les vuit del vespre.

Els cadets primer partit de lliga, en la seva visita al camp del Valldemossa At., a partir de les quatre de l’horabaixa de dissabte, i arbitrat per Antonio Ruiz.

Segona jornada dels alevins de segona regional, el “C”, visita demà divendres el camp de la Penya Espanya Arenal a partir de les vuit del vespre, que ve de guanyar dins el camp del Interpla “B”.

Els alevins “D”, juguen dins Son Caulelles contra el Son Cladera “B” a partir de les nou del matí, el qual va guanyar la passada jornada al Son Caliu per 5-2.